logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Datum Zwarte Cross 2025 bekend na recordaantal bezoekers 26e editie

Op het uitverkochte festival met motorcross, muziek, theater en stunts heerste een even uitbundige als gemoedelijke sfeer. De Zwarte Cross verwelkomde dit jaar een recordaantal van 265.


  • Jul 25 2024
  • 31
  • 4657 Views
Datum Zwarte Cross 2025 bekend na recordaantal bezoekers 26e editie
Op het uitverkochte festival met motorcross, muziek, theater en stunts heerste een even uitbundige als gemoedelijke sfeer. De Zwarte Cross verwelkomde dit jaar een recordaantal van 265.500 bezoekers. Stilzitten is geen optie voor de organisatie, want wanneer de volgende editie plaats zal vinden is inmiddels ook al bekend: De volgende Zwarte Cross vindt plaats op 17, 18, 19 en 20 juli 2025. De voorverkoop start op 23 november 2024.

Maar voor het zover is, blikken we nog een keer terug op een paar highlights van afgelopen editie! De organisatie had tegen ieders verwachting in gehoor gegeven aan een bizarre ‘eis’ op de rider van openingsact Bökkers. Tijdens de show vlogen er vier F16’s over het hoofdpodium. De grijze rockveteranen van Status Quo kregen jong en oud aan het meebrullen met ‘Rockin’ All Over The World’ en ontstond er tijdens Orgel Joke een heuse circlepit.

Onze fotograaf Andrea Roëll was voor Festivalinfo aanwezig om ons te voorzien van de mooiste beelden:
Fotoverslag Zwarte Cross - Donderdag
Fotoverslag Zwarte Cross - Vrijdag
Fotoverslag Zwarte Cross - Zaterdag
Fotoverslag Zwarte Cross - Zondag

Op onze Zwarte Cross 2025 pagina houden we je vanzelfsprekend op de hoogte van al het nieuws!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image