logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Nieuw metalfestival South of Heaven komt met Mehuggah, Hatebreed en 9 andere namen

Vorig jaar werd het . Nu is er meer nieuws! De eerste editie van South of Heaven festival wordt gehouden op 7 en 8 juni 2025 in Maastricht. Het festival vindt plaats in de Gashouder op industrieterrein Bosscherveld te Maastricht.


  • Jul 22 2024
  • 54
  • 2507 Views
Nieuw metalfestival South of Heaven komt met Mehuggah, Hatebreed en 9 andere namen
Vorig jaar werd het South of Heaven festival aangekondigd. De eerste editie had afgelopen juni moeten plaatsvinden, maar er waren problemen met de vergunning. Om deze reden werd er besloten om de eerste editie uit te stellen naar 2025. Nu is er meer nieuws! De eerste editie van South of Heaven festival wordt gehouden op 7 en 8 juni 2025 in Maastricht. Het festival vindt plaats in de Gashouder op industrieterrein Bosscherveld te Maastricht.

De eerste namen voor South of Heaven liegen er niet om. Het festival heeft nu al de volgende 11 artiesten gestrikt: , Hatebreed, Textures, Sacred Reich, Wolfbrigade, Midnight, Gutalax, Legion of the Damned, Severe Torture, From The Crypt en Ripsaw.

De kaartverkoop van South of Heaven start donderdag 25 juli om 11:99 uur. Tickets kosten in de early bird 125 euro. Hiervoor krijg je twee dagen lang een metalprogrammering zonder poespas op twee podia. Hier koop je tickets voor South of Heaven 2025. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image