logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

O.a. The Streets en Black Box Revelation toegevoegd aan de line-up van bijna uitverkocht Pukkelpop!

Van 15 t/m 18 augustus staat Hasselt weer in het teken van Pukkelpop! Het festival is bijna volledig uitverkocht, alleen voor de zondag zijn nog enkele tickets te verkrijgen.


  • Jul 10 2024
  • 54
  • 3412 Views
O.a. The Streets en Black Box Revelation toegevoegd aan de line-up van bijna uitverkocht Pukkelpop!
Van 15 t/m 18 augustus staat Hasselt weer in het teken van Pukkelpop! Het festival is bijna volledig uitverkocht, alleen voor de zondag zijn nog enkele tickets te verkrijgen. Samen met dit bericht komt de organisatie met nog 14 nieuwe namen voor de line-up!

Op vrijdag 16 augustus komt The Streets, band van Mike Skinner, de boel op stelten zetten in de Marquee. Black Box Revelation, copains van het festival sinds 2007, staan net als Fred Again... op de Main Stage. 't Hof van Commerce, recht uit het West-Vlaamse ghetto, zal ook een set neerzetten. Verder ook op vrijdag: BAVR, DC Noises, Jarreau Vandal, Manz, NAFT en Zouzibabe.

Zaterdag 17 augustus wordt verder aangevuld met Joyhauser B2B Space 92 en Re-Type. Op zondag werden Lilihell en Pegassi toegevoegd.

Koop hier de allerlaatste tickets voor Pukkelpop 2024! Op onze Pukkelpop 2024 pagina vind je de gehele line-up.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefVerwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites