logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Eerste namen 25 Jaar Manifesto Festival: o.a. Engel en Burgers Orquestra

De eerste artiesten van het 25 Jaar Manifesto Festival in Hoorn zijn bekendgemaakt: Engel, Burghers Orquestra, O.K, The Tune en Jerra & Chippa. 25 jaar geleden opende poppodium Manifesto voor het eerst haar deuren.


  • Jul 08 2024
  • 46
  • 2776 Views
Eerste namen 25 Jaar Manifesto Festival: o.a. Engel en Burgers Orquestra
De eerste artiesten van het 25 Jaar Manifesto Festival in Hoorn zijn bekendgemaakt: Engel, Burghers Orquestra, O.K, The Tune en Jerra & Chippa.

25 jaar geleden opende poppodium Manifesto voor het eerst haar deuren. Op zaterdag 7 september vindt daarom het 25 Jaar Manifesto Festival plaats. Het jubileum wordt gevierd met 2 podia (binnen én buiten!) en activiteiten van de Talentenplaats in en rond het poppodium. Vanaf 14:00 uur ’s middags vindt het festival plaats bij Manifesto op Holenweg 14c in Hoorn.

Afgelopen zaterdag was rapper Engel nog te zien in Hoorn bij het Grondslag Festival. De artiest was er 25 jaar geleden al bij toen Manifesto voor het eerst haar deuren opende. Ook in de band Burghers Orquestra zitten oudgedienden: frontman Niels de Wit zat jarenlang in de bekende Hoornse band Johan.

Opkomend talent is er ook. De lokale bands O.K en The Tune zijn van de partij en ook de rappers Jerra & Chippa komen uit de buurt. Jerra werd onlangs nog gekozen als FunX Talent bij de zender FunX.

Entree van 25 Jaar Manifesto Festival is gratis!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image