logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Eerste namen Hellmond Open Air 2025 o.a. Therapy? en Overkill

Op 5 juli 2025 vindt er weer een nieuwe editie plaats van Hellmond Open Air in De Cacaofabriek! Vandaag maken ze de eerste vier namen bekend: De Amerikaanse thrashmetalband Overkill wordt gezien als een van de pioniers van het thrash metal genre, en


  • Sep 26 2024
  • 30
  • 3643 Views
Eerste namen Hellmond Open Air 2025 o.a. Therapy? en Overkill
Op 5 juli 2025 vindt er weer een nieuwe editie plaats van Hellmond Open Air in De Cacaofabriek! Vandaag maken ze de eerste vier namen bekend:

De Amerikaanse thrashmetalband Overkill wordt gezien als een van de pioniers van het thrash metal genre, en zal komende zomer naar Hellmond komen! Ook een groep die al sinds de jaren '80 bekend is en in 2023 nog een nieuw album heeft uitgebracht, is Vandenberg. De band o.l.v. Adrian Vandenberg zal ook naar Hellmond afreizen.

Verder zijn Rudeboy en DJ DNA van de partij om het tijdperk van Urban Dance Squad te herbeleven! De afsluiter van de avond is Therapy? die deze avond de 30e verjaardag van het album 'Troublegum' zal vieren! Deze Noord-Ierse alternatieve metalband zet 5 juli een exclusieve Troublegum set neer tijdens Hellmond Open Air.

Binnenkort worden meer acts aan de line-up toegevoegd.
Tickets voor Hellmond Open Air zijn hier verkrijgbaar! Kaarten kosten nu €49.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image