logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Eerste namen Into The Grave 2025 o.a. Gloryhammer, Orange Goblin en Wind Rose

Into The Grave is een metalfestival in Leeuwarden. Voorheen vond het festival plaats op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden, een voormalig kerkhof en plein naar de Oldehove.


  • Jun 18 2024
  • 34
  • 3045 Views
Eerste namen Into The Grave 2025 o.a. Gloryhammer, Orange Goblin en Wind Rose
Into The Grave is een metalfestival in Leeuwarden. Voorheen vond het festival plaats op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden, een voormalig kerkhof en plein naar de Oldehove. Dit jaar vindt het festival op een andere locatie plaats, wat de precieze locatie is blijft nog even een verassing, maar het festival blijft wel in het centrum van Leeuwarden. De organisatie heeft een locatie geveonden op ongeveer 10 minuten lopen van station Leeuwarden.

Into The Grave staat in de agenda op 13, 14 en 15 juni 2025. De eerste acht namen voor volgend jaar zijn nu al bekend gemaakt. Laat je meeslepen door de epische verhalen van Gloryhammer, de betoverende melodieën van Wind Rose, de middeleeuwse vrolijkheid van Feuerschwanz, de duistere rituelen van Rotting Christ, de stoner grooves van Orange Goblin, de retroblacksfeer van Bewitcher, de thrash metal razernij van Vulture en de hardcore krachtpatser van Insanity Alert.

De early bird tickets zijn vanaf nu beschikbaar, €109 voor een compleet weekend Into The Grave. Op 1 november zal de volgende batch namen aangekondigd worden en zullen de weekendtickets in prijs worden verhoogd. Hieronder via de ticketlink kun jij al jouw ticket voor Into The Grave 2025 editie bestellen.

Bestel via deze link jouw ticket voor Into The Grave 2025Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefVerwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites