logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Bijna perfecte parel op Netflix: 'Lady Bird' scoort 99% op Rotten Tomatoes

'Lady Bird' van Greta Gerwig is een dramafilm die je moet hebben gezien.


  • Apr 17 2024
  • 38
  • 3486 Views
Bijna perfecte parel op Netflix: 'Lady Bird' scoort 99% op Rotten Tomatoes
Het grote voordeel van de helaas wat talrijke streamingdiensten is dat er ook heel wat goede titels uit de filmhistorie terug te kijken zijn. FilmTotaal helpt je een handje om deze films weer te vinden en te bewonderen.Zo staat op Netflix de arthouse-dramafilm Lady Bird van regisseur Greta Gerwig, die je kunt kennen van Barbie en Little Women.Lady BirdDe film uit 2017 heeft een hoofdrol voor Saoirse Ronan. Bijrollen gingen naar onder meer Timothée Chalamet, Kathryn Newton en Laurie Metcalf. De film is erg goed ontvangen. Zo luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes (99%): "Lady Bird levert frisse inzichten over de onrust van de adolescentie en onthult dat schrijfster-regisseur Greta Gerwig een volledig ontwikkeld filmtalent is."Reacties"Wat een eerlijk, authentiek verteld verhaal. Uiteindelijk houd je van iedereen in de film, omdat het voelt alsof je ze kent of dat je ze bent. Dit is een van de beste verhalende films die ik heb gezien" schreef David S op Rotten Tomatoes.
Brian K schreef op Rotten Tomatoes: "Een meesterwerk op de eigenzinnige manier waarop het tienerleven zich kan manifesteren, terwijl het ons tactvol laat zien hoe het jonge leven waaraan we proberen te ontsnappen deel uitmaakt van waar we troost in vinden."Op NetflixDe $10 miljoen kostende film was een succes en bracht meer dan $78 miljoen op aan de BoxOffice. Gelukkig kun je de film nu nog een keertje kijken op Netflix.
Synopsis: Een onverschrokken tiener in Sacramento leert de liefde, haar familie en zichzelf kennen, en droomt ervan te ontsnappen naar een universiteit aan de oostkust.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites