logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Kerry Condon over de uiterst geheimzinnige manier van werken van Marvel

De actrice is te horen in diverse blockbusters als F.R.I.D.A.Y. maar veel werd haar niet verteld.


  • Apr 30 2024
  • 33
  • 3854 Views
Kerry Condon over de uiterst geheimzinnige manier van werken van Marvel
De geliefde actrice Kerry Condon was in de nodige Marvel-films te horen. Toch had lang niet iedereen dit door. Zij blikt nu terug op haar ervaring.Een van de Avengers is natuurlijk Vision, die een belangrijke rol speelde. Voordat hij transformeerde in deze superheld, was hij te horen als J.A.R.V.I.S., het A.I. systeem van Tony Stark/Iron Man. Hij moest dus op zoek gaan naar een nieuwe A.I. assistente en vond die in F.R.I.D.A.Y.RolF.R.I.D.A.Y. werd ingesproken door Condon, eveneens bekend van sterk onthaalde films als Three Billboards Outside Ebbing, Missouri en The Banshees of Inisherin. De actrice zegt dat het spelen, of beter gezegd het inspreken van de A.I., wel een speciale gebeurtenis was. Zo begint Condon: "Grappig genoeg heb ik Robert Downey Jr. maar een enkele keer ontmoet, enkele maanden geleden. Dat was eigenlijk wel bizar. Ik zei: "Wow, ik ben al al die tijd jouw trouwe rechterhand en we hebben elkaar nog nooit gezien!""ErvaringCordon vervolgt: "Het was best surrealistisch. Ik zei: "Ik was al die tijd die stem die je hoorde!" Ik dacht eerlijk gezegd dat het voor mij ook maar bij een enkele film zou blijven, maar ze bleven me de hele tijd terug brengen dus daar prijs ik mezelf wel echt gelukkig mee!"
De stem van F.R.I.D.A.Y. is ook een van de laatste dingen die Stark hoort, wanneer zij zegt: "Life functions critical". Cordon kon niet geloven dat de superheld echt zou komen te overlijden, maar Marvel wilde er niks over loslaten.EindeDe actrice gaat verder: "Je krijgt het script niet eens te lezen, ze vertellen me er niks over want het moet allemaal zo lang mogelijk geheim blijven. Je wordt er zo gek van dat je bijna wil gaan drinken. Ik vroeg nog: "Maar hij gaat toch niet echt dood of wel?""
"Ze zeiden niks uit angst dat ik dit zou doorvertellen. Ze keken me alleen triest aan en zeiden toen: "Wees er gewoon zeker van dat als je deze zin uitspreekt het dan laat klinken als de droevigste lijn ter wereld"..."

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites