logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

'Rio 3' in de pijplijn bij Disney na een decennium van anticipatie

10 jaar geleden verscheen het tweede deel, maar we zullen toch nog even moeten wachten.


  • Apr 30 2024
  • 39
  • 3128 Views
'Rio 3' in de pijplijn bij Disney na een decennium van anticipatie
Disney brengt veel animatiefilms uit, voornamelijk via Pixar. Gelukkig heeft 'Het Huis van de Muis' een andere geliefde reeks niet vergeten, namelijk Rio. Het is nu bekendgemaakt dat er aan een derde film wordt gewerkt.In 2011 kwam de eerste Rio-film uit, die gaat over Macaw papegaai Blu. Hij verlaat zijn comfortabele leventje in Minnesota om op reis te gaan naar het exotische Rio de Janeiro, waar hij talloze avonturen beleeft.OntvangstDe animatiefilm werd sterk onthaald. Het origineel had een budget van maar liefst 90 miljoen dollar maar bracht meer dan 484 miljoen dollar op. Het is dus niet vreemd dat een tweede deel snel werd aangekondigd. Blu heeft nu een familie samen met Jewel, maar ook deze keer verhuizen ze opnieuw. Zij besluiten dat het een goed idee zou zijn als hun kinderen leren leven als echte vogels. Ze trekken daarom de Amazone in.MeerOok het vervolg was weer een commercieel succes. Disney liet begin 2022 dan ook weten te werken aan alweer een derde deel, maar sindsdien bleef het stil. Er wordt echter nog steeds aan de film gewerkt.
Jim Hecht is nog bezig met het script. Ondanks het feit dat de releasedatum van de film nog onbekend is, heeft Disney er vertrouwen in. Er wordt op dit moment namelijk ook gewerkt aan een spin-off serie voor Disney+.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites