logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

John Krasinski onthult zijn ongelofelijke sterrencast voor 'IF'

De regisseur zegt nu al dat hij dit nooit meer zal kunnen overtreffen.


  • Apr 30 2024
  • 36
  • 4252 Views
John Krasinski onthult zijn ongelofelijke sterrencast voor 'IF'
John Krasinski wist hoge ogen te gooien met zijn regiedebuut A Quiet Place. Hier wordt nu een heus universum van gemaakt, aangezien meerdere vervolgen en spin-offs aangekondigd zijn. Nu gooit hij het echter over een hele andere boeg met IF, waar hij een fantastische cast voor heeft weten te strikken.In IF volgen we een meisje, dat op een dag ieders denkbeeldige vrienden kan zien. Een probleempje: deze denkbeeldige vrienden die zij ziet zijn allemaal in de steek gelaten door hun bedenkers. Kan zij ze allemaal redden en opnieuw een doel in het leven geven?Ongelofelijke castDe hoofdrol wordt gespeeld door Cailey Fleming, al staat ze er niet alleen voor. Ryan Reynolds zal ook in de film te zien zijn. De film zit ook vol met denkbeeldige vrienden, die bijna allemaal worden ingesproken door grote sterren. Zo zullen we de stemmen horen van o.a. Steve Carell, Emily Blunt, Matt Damon, Sam Rockwell, Bradley Cooper én George Clooney. Dit is zelfs slechts het tipje van de ijsberg, want nog vele andere grote namen hebben getekend voor de blockbuster.DankbaarKrasinski heeft het in het onderstaande filmpje over alle acteurs. Zo zegt hij: "Dit is zonder enige twijfel nu al de beste cast waarmee ik ooit zal werken!".
IF moet vanaf 17 mei 2024 te zien zijn in de wereldwijde bioscoopzalen. Tot die tijd zullen we het moeten doen met het bovenstaande videootje.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites