logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Jerry Bruckheimer komt met beste 'Top Gun 3'-update tot op heden

De derde film gaat er sowieso komen, maar dan moet wel eerst Tom Cruise een gaatje vinden in zijn overvolle agenda.


  • Mar 28 2024
  • 42
  • 4909 Views
Jerry Bruckheimer komt met beste 'Top Gun 3'-update tot op heden
Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de zesde Pirates of the Caribbean-film. De beroemde Hollywood-producent Jerry Bruckheimer liet zich hier over uit, maar nu deelt hij weer een veelbelovende update van een andere blockbuster: Top Gun 3.In 2022 werden we eindelijk getrakteerd op Top Gun: Maverick. Het vervolg kwam maar liefst 36 jaar later uit dan het origineel, maar het was het wachten waard. De sequel werd enorm goed onthaald en was een gigantische box-office kraker.Derde deelEr wordt dan ook al een langere tijd gesproken over een derde film, maar heel erg makkelijk is dit niet. Hoofdrolspeler Tom Cruise heeft namelijk een behoorlijk drukke agenda, maar nu komt Bruckheimer met goed nieuws. Volgens de producent heeft Cruise de nodige gesprekken gevoerd met regisseur Joseph Kosinski en weten ze nu waar het verhaal van de derde film over zal gaan. Kosinski en Cruise zijn naar verluidt beiden zeer tevreden met wat ze gaan laten zien. De grote vraag is nu, wanneer komt het hiervan?ReactieBruckheimer zegt hier het volgende over: "We hebben een verhaal klaarliggen. Joseph heeft hier lang aan gewerkt en Tom is er een grote fan van. Nu moeten we alleen nog uitvogelen wanneer we hiermee kunnen beginnen".
"Tom heeft het maar druk. Nu is hij bezig met 'Mission: Impossible 8' en hierna heeft hij weer een andere film op de planning staan. Hopelijk hebben we snel de screenplay in orde, zodat we dan een datum kunnen prikken. We maken namelijk geen 'Top Gun' zonder Tom".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites