logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Data 30e editie Amsterdam Dance Event bekend en samenwerking Amsterdam 750

ADE24 is nog maar net achter de rug, maar niet getreurd, want de data voor 2025 zijn bekend: De dertigste editie van Amsterdam Dance Event vindt plaats van 22 tot en met 26 oktober 2025.


  • Oct 22 2024
  • 18
  • 3327 Views
Data 30e editie Amsterdam Dance Event bekend en samenwerking Amsterdam 750
ADE24 is nog maar net achter de rug, maar niet getreurd, want de data voor 2025 zijn bekend: De dertigste editie van Amsterdam Dance Event vindt plaats van 22 tot en met 26 oktober 2025. Hiermee valt het festival tevens samen met de laatste week van Amsterdam 750, waarmee het Amsterdam Dance Event in de komende maanden diverse initiatieven zal aankondigen.

Dit vijfdaagse evenement heeft zich bewezen als een toonaangevend platform voor de elektronische muziekindustrie en biedt jaarlijks een uitgebreid programma met muziek, conferenties en culturele evenementen. Het evenement trekt internationale bezoekers van over de hele wereld en biedt een platform voor artiesten, professionals en muziekliefhebbers.

Het Amsterdam Dance Event (ADE) werd in 1996 voor het eerst georganiseerd en is sindsdien uitgegroeid tot het meest toonaangevende evenement in de elektronische muziekindustrie en 's werelds grootste clubfestival.

Met het initiatief Amsterdam 750 viert Amsterdam dat de stad 750 jaar bestaat. Een jaar lang wordt dit gevierd met allerlei initiatieven. Er zijn (buurt)festivals, straatfeesten, concerten en tentoonstellingen en nog veel meer.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image