logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Nieuw DC-Universum: 'Supergirl: Woman of Tomorrow' met Milly Alcock krijgt releasedatum

De 24-jarige actrice wist de rol te bemachtigen en zal over twee jaar te zien zijn als de superheldin.


  • May 15 2024
  • 47
  • 4529 Views
Nieuw DC-Universum: 'Supergirl: Woman of Tomorrow' met Milly Alcock krijgt releasedatum
Henry Cavill keert zoals alle filmfanaten weten niet terug als Superman, aangezien de geliefde acteur is vervangen door David Corenswet. In het nieuwe DC van James Gunn zal ook een nieuwe Supergirl te zien zijn, die in 2026 haar eigen solo-film krijgt.Gunn zal de eerste film maken van het nieuwe DC, namelijk Superman. Hiervan deelde hij recentelijk het eerste kiekje, maar deze werd lang niet door iedereen even goed onthaald. De tweede film zal Supergirl: Woman of Tomorrow zijn.Nieuwe hoofdrolspeelsterRegisseur Craig Gillespie zal Woman of Tomorrow voor zijn rekening nemen. De hoofdrol is weggelegd voor Milly Alcock, o.a. bekend van House of Dragon. De kans dat Melissa Benoist van de Supergirl-serie dus ooit nog eens terugkeert lijkt uiterst klein. In The Flash kregen we weer een andere Supergirl te zien, namelijk Sasha Calle. Zij hoeft dus ook niet terug te keren. Benoist en Calle behoren dus net als Cavill en Wonder Woman-regisseuse Patty Jenkins bij 'de grote schoonmaak' van DC.Wat te verwachtenAlcock kruipt deze keer dus in de huid van Kara Zor-El. Haar versie zal, in de woorden van Gunn zelf, zichzelf iets minder serieus nemen maar wel een gedurfdere variant zijn van de superheldin. Gunn liet zich ook uit over Alcock.
"Milly was altijd al mijn eerste keuze om dit personage te spelen. Toen ik haar zag in 'House of the Dragon', wist ik dat zij alle kwaliteiten heeft om Supergirl te spelen". Woman of Tomorrow zal in juni 2026 in de bioscopen te zien zijn.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites