logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Op deze dag verschijnt het langverwachte vervolg 'Twisters' in de Nederlandse bioscopen

28 jaar na 'Twister' komt het vervolg 'Twisters' uit in de bioscoop.


  • Apr 18 2024
  • 45
  • 3144 Views
Op deze dag verschijnt het langverwachte vervolg 'Twisters' in de Nederlandse bioscopen
We hebben er heel lang op moeten wachten, maar 28 jaar later komt er eindelijk een vervolg op de kaskraker Twister en je zal dat vervolg, getiteld Twisters, binnenkort kunnen zien in de bioscoop. Twisters is geregisseerd door Lee Isaac Chung, die vooral bekend is om zijn film Minari uit 2020.De hoofdrol in Twisters is voor Daisy Edgar-Jones, die de rol speelt van Kate Cooper, een voormalige stormjager die ooit een verwoestende tornado in levenden lijve meemaakte. Ze bestudeert nu veilig achter een scherm stormpatronen in New York City. Daarnaast spelen ook onder andere Glen Powell, Anthony Ramos, Maura Tierney, Brandon Perea, Daryl McCormack, Sasha Lane, Kiernan Shipka en Nik Dodani mee in de film.Twister 3DBill Paxton, die in Twister speelde, had jarenlang geprobeerd om een vervolg op Twister van de grond te krijgen. Na succes te hebben gehad als regisseur van films zoals Frailty (2001), wilde Paxton een gemoderniseerde vertelling van de Tri-State tornado uit 1925 regisseren, die het leven kostte aan 751 mensen. De film zou zich richten op één enkele tornado die door meerdere staten trekt. Paxton wilde, met hulp van producent James Cameron, ook dat de film een realistische weergave zou behouden van de schade die echte tornado's veroorzaken en plande om deze in 3D te schieten. De film had op een gegeven moment een informele geplande releasedatum voor de zomer van 2012 onder de naam Twister 3D, maar werd uiteindelijk geannuleerd vanwege budgettaire zorgen en, jaren later, door het overlijden van Paxton in 2017.KlimaatveranderingUiteindelijk kwam in 2020 het nieuws dat er eindelijk een vervolg komt op Twister. Een jaar later toonde Helen Hunt, die de hoofdrol speelde in Twister, interesse om een vervolg op de originele film te ontwikkelen. De studio wees echter Hunt's plannen af om een vervolg te schrijven en te regisseren. In 2022 werd aangekondigd dat Twisters in ontwikkeling was.
De film integreert klimaatverandering in het verhaal. Mark L. Smith, die het scenario van Twisters schreef, legde uit: "Ik heb met zoveel stormexperts gesproken, tornado-experts, stormjagers, en ben met sommigen mee geweest. Zelfs tijdens het tornadoseizoen zelf. Door de klimaatverandering strekt het gebied van tornado's zich nu verder naar het oosten uit. De data zijn breder, de aantallen zijn hoger en de stormen zelf zijn gewelddadiger. Dus we hebben elementen daarvan gebruikt om ook een licht te werpen op de oorzaken en effecten van klimaatverandering."VerhaalTwisters volgt Kate Cooper (Edgar-Jones), een voormalige stormjager die ooit een verwoestende tornado in levenden lijve meemaakte tijdens haar studentenjaren. Ze bestudeert nu veilig achter een scherm stormpatronen in New York City. Via haar vriend Javi (Ramos) keert ze terug naar de open vlaktes in Oklahoma om een baanbrekend nieuw volgsysteem te testen.
Daar aangekomen kruist ze het pad met Tyler Owens (Powell), een charmante en roekeloze social media-ster die het geweldig vindt om zijn stormachtige avonturen te posten. Naarmate het stormseizoen heviger wordt, ontketenen er zich angstaanjagende verschijnselen die nog nooit eerder zijn voorgekomen en bevinden Kate, Tyler en hun concurrerende teams zich recht in de paden van meerdere stormsystemen die samenkomen boven centraal Oklahoma in de strijd van hun leven.In de bioscoopTwisters verschijnt in exact twee maanden, op 18 juli, in de Nederlandse bioscopen. In afwachting kan je naar Twister kijken die je kan huren en kopen op onder andere Prime Video en Pathé Thuis.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites