logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Beatles-film 'Let It Be' uit 1970 krijgt opfrisbeurt bij Disney+

De muzikale film is voor het eerst in vijftig jaar weer te bewonderen!


  • Apr 17 2024
  • 42
  • 3451 Views
Beatles-film 'Let It Be' uit 1970 krijgt opfrisbeurt bij Disney+
Goed nieuws voor fans van de iconische muziekgroep The Beatles, want Disney+ is binnenkort de thuisbasis voor een oude film over de leden. Let It Be uit 1970 krijgt een opfrisbeurt bij de streamingdienst. Let It Be kwam in 1970 uit en volgt de legendarische Britse groep The Beatles. Tijdens deze opnames werkten de leden aan het gelijknamige en ook laatste album. Voor het eerst in vijftig jaarDe bijzondere film laat ook hun allerlaatste optreden als groep ooit zien. Dat deden ze toen op het dak van hun bedrijf Apple Corps in Londen. De film van Michael Lindsay-Hoggs is in de tussentijd nergens te zien geweest. Tot nu. Disney+ zal namelijk binnenkort al een gerestaureerde versie van de film tussen het aanbod krijgen en daarmee is de film voor het eerst in vijftig jaar weer te bekijken. ReleasedatumLet It Be is gerestaureerd door regisseur Peter Jackson en zijn team. Hij regisseerde in 2021 al de documentaire Get Back voor Disney+.
We hoeven niet lang te wachten voordat de opgefriste versie van Let It Be ook op de Nederlandse Disney+ staat. Vanaf 8 mei is de film te streamen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites