logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Trap niet in de Spider-Man crypto scam: Acteur Tom Holland slachtoffer van account hack

De acteur lijkt Spider-Man crypto te promoten, maar er is meer aan de hand.


  • Apr 17 2024
  • 44
  • 3047 Views
Trap niet in de Spider-Man crypto scam: Acteur Tom Holland slachtoffer van account hack
Tom Holland is een van de beroemdste acteurs op dit moment en is dan ook, net zoals de nodige andere grote sterren, op sociale media te vinden. Toch deelt de jonge acteur nauwelijks berichten of foto's, dus zijn onderstaande 'tip' zorgde voor gefronste wenkbrauwen.Holland, natuurlijk voornamelijk bekend van zijn rol als Spider-Man in het MCU, heeft al vaker laten weten niet veel te hebben met Instagram en X (het voormalige Twitter). Ondanks het feit dat hij miljoenen volgers heeft, deelt hij niet veel.OpvallendAls je een beetje het filmnieuws volgt, weet je vast en zeker wel dat Holland al enkele jaren een relatie heeft met superster Zendaya. Het koppel wil echter ook wel nog wat van een privéleven hebben en wil niet alles met de wereld delen. Holland kwam nu toch wel met een opvallend bericht op X. Zo raadt de acteur ons aan om te investeren in een nieuwe crypto, namelijk de $SPIDER Coin. Hij zou hiervoor samenwerken met een bedrijf genaamd Binance.Niet echtOok is er een linkje te vinden in zijn bericht, dat je zou doorsturen naar de officiële website om je hier in te kunnen verdiepen. Wat blijkt, het gaat hier niet om een bericht van de acteur zelf. De inloggegevens van Hollands account zijn namelijk bemachtigd door een hacker. Het bericht is inmiddels offline gehaald.
Moraal van het verhaal: wees op je hoede wanneer sterren je aanraden te investeren op sociale media maar hier nergens iets anders over kan vinden. Het gaat hier dan vaak genoeg om scams, waarmee je alleen maar geld kan verliezen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites