logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Bedrijf achter Thuisbezorgd eindigt lager op Amsterdamse beurs

AMSTERDAM (ANP) - Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway sloot de handelsdag op de Amsterdamse beurs af met een verlies na een aanvankelijk stevige openingswinst. Het bedrijf achter Thuisbezorgd.nl eindigde woensdag 1,8 procent lager. Eerder op de dag kw

door: nieuws.nl

  • Feb 28 2024
  • 32
  • 3473 Views
Bedrijf achter Thuisbezorgd eindigt lager op Amsterdamse beurs

Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway sloot de handelsdag op de Amsterdamse beurs af met een verlies na een aanvankelijk stevige openingswinst. Het bedrijf achter Thuisbezorgd.nl eindigde woensdag 1,8 procent lager. Eerder op de dag kwam het bedrijf met zijn cijferrapportage over het afgelopen jaar, waarin onder meer staat dat Just Eat Takeaway vorig jaar minder bestellingen heeft verwerkt dan het jaar daarvoor.

Mensen zijn terughoudender geworden met maaltijden bestellen door de inflatie en de onzekere economie, merkte Just Eat Takeaway. Mede dankzij kostenbesparingen wist het bedrijf de winstgevendheid wel flink op te voeren. Dit jaar verwacht het bedrijf weer te groeien.

De AEX-index sloot woensdag met een kleine min van 0,6 procent op 847,46 punten. De MidKap zakte 0,8 procent tot 896,11 punten. De Londense beurs kwam 0,7 procent lager te staan en die in Frankfurt en Parijs eindigden tot 0,3 procent hoger.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites