logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Faillissement tv-klusbedrijf Vloerloods aangevraagd na moord

KAMPEN (ANP) - Vakbond CNV heeft dinsdag namens werknemers het faillissement aangevraagd van vloerenbedrijf Vloerloods uit Kampen, bekend van tv-programma's als 'Eigen Huis & Tuin' en 'Help, mijn man is klusser'. Het bedrijf kwam eind vorig jaar

door: nieuws.nl

  • Jul 23 2024
  • 62
  • 3080 Views
Faillissement tv-klusbedrijf Vloerloods aangevraagd na moord

Vakbond CNV heeft dinsdag namens werknemers het faillissement aangevraagd van vloerenbedrijf Vloerloods uit Kampen, bekend van tv-programma’s als ‘Eigen Huis & Tuin’ en ‘Help, mijn man is klusser’. Het bedrijf kwam eind vorig jaar in grote problemen nadat een van de eigenaren zijn zakenpartner had vermoord.

Sindsdien ging het snel bergafwaarts met Vloerloods. Eind mei zijn alle ongeveer dertig werknemers naar huis gestuurd. “Zonder opzegging of wat dan ook. Ze hebben sinds die tijd ook niks meer gekregen, geen salaris, geen vakantiegeld”, zegt CNV-onderhandelaar Martin van Eerde. Ook klanten van het bedrijf zijn gedupeerd.

CNV krijgt geen contact met Vloerloods. “We kregen geen enkele reactie op brieven en voice-mails. Intussen tikte de tijd door en was er geen enkel zicht op dat werknemers nog salaris zouden gaan krijgen. Dan hebben we helaas als vakbond nog maar één mogelijkheid: namens onze leden zelf het faillissement aanvragen”, zegt Van Eerde.

Het faillissement is aangevraagd bij de rechtbank in Overijssel.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image