Dat de Amerikaanse president Trump niet opgezet is met de impeachmentprocedure die tegen hem loopt, weet u lang langer. Trump heeft maandag een nieuw
Trump lanceert nieuwe complottheorie over impeachment

Trump lanceert nieuwe complottheorie over impeachment

Trump lanceert nieuwe complottheorie over impeachment

Trump lanceert nieuwe complottheorie over impeachment

Trump lanceert nieuwe complottheorie over impeachment

Trump lanceert nieuwe complottheorie over impeachment
Trump lanceert nieuwe complottheorie over impeachment
  • 2019-12-02 17:20:07 4 dag geleden
  • keer bekeken 3,852
33
gedeelde
Dat de Amerikaanse president Trump niet opgezet is met de impeachmentprocedure die tegen hem loopt, weet u lang langer. Trump heeft maandag een nieuwe complottheorie bedacht. Bekijk het in de video hierboven.

Hoe is Trump in de impeachmentprocedure verzeild geraakt? Bekijk het in de video hieronder.

 

Wat denk je van dit verhaal?
Trump lanceert nieuwe complottheorie over impeachment

Maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen in maart omlaag

Maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen in maart omlaag

In maart verlaagt Nederland de maximumsnelheid op alle autosnelwegen overdag naar 100 kilometer per uur. De overheid maakt zich sterk dat ze alle verkeersborden langs de wegen op een weekend kunnen aanpassen.

De verlaging van de maximumsnelheid naar 100 kilometer per uur op de Nederlandse snelwegen zal op ten vroegste in maart van start gaan. Dat heeft de bevoegde minister Cora van Nieuwenhuizen (VVD) laten weten.

De snelheidsverlaging gaat namelijk pas in op het moment dat de nieuwe verkeersborden zijn geplaatst. De bevoegde dienst, Rijkswaterstaat, plant om de borden op vier dagen tijd te vervangen, van donderdagavond 12 maart tot en met maandagochtend 16 maart. Als het door omstandigheden niet kan doorgaan, zoals bij heel slecht weer, dan wordt de wissel ingepland van 26 tot 30 maart.

Over het exacte moment wordt nog verder gecommuniceerd. ‘Het is belangrijk dat voor iedereen helder is wanneer de nieuwe situatie in werking treedt en wat de borden langs de weg betekenen’, aldus Van Nieuwenhuizen volgens de krant NRC.

De maximumsnelheid wordt op alle Nederlandse snelwegen overdag teruggeschroefd tot 100 kilometer per uur. Tussen 19 uur en 6 uur ’s ochtends mag wel nog 130 km/u worden gereden op plaatsen waar dat vandaag ook overdag mag.

Het verlagen van de maximumsnelheid is één van de maatregelen van de Nederlandse regering uit een pakket om de stikstofcrisis op te lossen. Met het akkoord heeft de regering onder leiding van de rechts-liberale premier Mark Rutte (VVD) een crisis afgewend over de stikstofuitstoot. Eind mei oordeelde de Raad van State dat het Nederlandse stikstofbeleid niet streng genoeg was om de natuurgebieden te beschermen.

Masterclass over Senioren & Verzilveren

Masterclass over Senioren & Verzilveren

Trainer en coach René Kuiper verzorgt tijdens de HypoVak Kennis Update op 10 december de informatiesessie over ‘Senioren & Verzilveren’. Hij belicht daarin de financiële mogelijkheden voor senioren, waaronder het benutten van de overwaarde op een huis.

Hypotheekcongres HypoVak neemt met de Kennis Update op 10 december een extra stap om aan de toenemende informatiebehoefte van de professionele hypotheekadviseur te kunnen voldoen. De informatiesessie ‘Senioren & Verzilveren’ met René Kuiper wordt door ABN Amro aangeboden aan deelnemers van het hypotheekcongres HypoVak Kennis Update (HVKU) in het Van der Valk Hotel in Almere. Senioren zijn een groeiende doelgroep met een grote adviesbehoefte, daarom een actueel onderwerp en extra interessant voor het intermediair.

Bij het vaststellen van het HVKU-programma is rekening gehouden met de volle agenda van de deelnemers: in slechts één dagdeel kunnen drie rondes masterclasses worden gevolgd. Na iedere ronde is er een koffiepauze waarin de sprekers van de masterclasses de highlights nogmaals kort toelichten. Zo zijn adviseurs ook op de hoogte van de relevante trends uit de andere masterclasses.

René Kuiper

René Kuiper is eigenaar van kuiper act (advies, coaching en training) en verzorgt al jarenlang trainingen en opleidingen in de financiële branche. Daarnaast regelt hij voor klanten ook de gehele financiële planning. Hij is spreker op congressen en workshops en vraagbaak voor financiële vraagstukken in een adviespraktijk.

Gratis ticket HypoVak Kennis Update

InFinance geeft de eerste 50 kaarten gratis weg! Meld u aan en gebruik de volgende kortingscode: HVKUIF

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures