Heyyyy leuk dat jij weer kijkt! We zitten alweer aan vlog 4 (EN ik ben vlog 5 al aan het editen - I'm on a ROLL!) en deze vlog geeft perfect weer hoe

Zo ziet WONEN in Italië er nou écht uit.. | Joyce Celine Vlog #004

Zo ziet WONEN in Italië er nou écht uit.. | Joyce Celine Vlog #004

Zo ziet WONEN in Italië er nou écht uit.. | Joyce Celine Vlog #004

Zo ziet WONEN in Italië er nou écht uit.. | Joyce Celine Vlog #004

Zo ziet WONEN in Italië er nou écht uit.. | Joyce Celine Vlog #004
Zo ziet WONEN in Italië er nou écht uit.. | Joyce Celine Vlog #004
  • 2019-10-09 19:10:07 3 maanden geleden
  • keer bekeken 4,753
51
gedeelde
Heyyyy leuk dat jij weer kijkt! We zitten alweer aan vlog 4 (EN ik ben vlog 5 al aan het editen - I'm on a ROLL!) en deze vlog geeft perfect weer hoe wonen in ...

Wat denk je van dit verhaal?
Zo ziet WONEN in Italië er nou écht uit.. | Joyce Celine Vlog #004

Engeland smult van ruzie tussen voetbalvrouwen

Tabloid The Sun kwam vorige week onder een vergrootglas te liggen na een aanklacht van prins Harry. Nu heeft de vrouw van Wayne Rooney onderzocht van wie de krant valse verhalen over haar krijgt.

De Britse media zijn woensdag in de ban van een schandaal tussen de vrouwen van de bekende voetballers Wayne Rooney en Jamie Vardy, over het lekken van valse berichten aan de krant The Sun. De rel die losbrak schijnt opnieuw een negatief licht op de manier waarop verhalen van The Sun tot stand komen, kort nadat de Britse prins Harry een aanklacht heeft ingediend tegen meerdere tabloids.

Colleen Rooney beschuldigde woensdagochtend zelf de vrouw van Jamie Vardy, Rebekah, van het doorspelen van nepverhalen. Via Instagram plaatste zij een verklaring waarin ze een ‘digitale spionnenactie’ uit de doeken deed: om te achterhalen wie achter de verspreiding van roddels zat, gebruikte ze de ‘stories’ in haar afgeschermde Instagram-profiel. Daar zette ze zelf nepberichten in, om te onderzoeken wie de berichten bekeek (dat wordt voor de gebruiker bijgehouden) en welke verhalen uiteindelijk de Britse pers bereikten. Om haar vermoeden te bevestigen, legt Rooney uit, ‘blokkeerde ik iedereen van het bekijken van [de stories op] Instagram, behalve één account’. Ze schrijft dat uit haar eigen data blijkt dat die ene gebruiker met toegang ook inderdaad haar stories volgde. Het zou gaan om Rebekah Vardy. Zij ontkende de aantijgingen woensdag.

Krant verdedigt werkwijze

De afgelopen maanden is Rooney níét naar Mexico afgereisd voor een procedure om de sekse van een ongeboren kind te laten bepalen. Ze overweegt géén nieuwe televisie-optredens en heeft ook geen last van een lekkage in haar nieuwe huis. Al die verhalen waren nep. Ze werden eerder dit jaar wel gepubliceerd in The Sun, dat vooralsnog niet heeft ontkend dat de geruchten door Vardy aan de redactie werden verstrekt.

Dezelfde krant publiceerde woensdag over de publieke ruzie tussen de twee vrouwen, onder de vermelding dat journalisten bij ‘elk van de aangeboden verhalen voor publicatie contact zochten met de vertegenwoordiging’ van Colleen Rooney. Zij zou nooit hebben willen reageren op die verzoeken. In de verhalen die nog online staan is een inzet geplaatst die verwijst naar de Instagram-ruzie van woensdag. Op andere Britse websites zoals MailOnline, dat destijds de roddels overnam van The Sun, zijn de oude verhalen aangepast.

De Britse prins Harry diende vorige week een klacht in tegen onder meer The Sun, dat volgens hem zijn voicemail probeerde af te luisteren. Rooney’s methode om het ‘lek’ in haar privéomgeving te ontdekken, doet denken aan die van prins William, die in 2001 een voetbalknie verzon om te bewijzen dat de krant News of the World hem afluisterde. Die publicatie bleek in 2011 de spil van een afluisterschandaal, dat omvangrijker was dan alleen het koningshuis en uiteindelijk ertoe leidde dat de krant moest sluiten.

Syrische Koerden zijn niet kansloos tegen 'machtig' Turkije

Het worden harde weken voor de ‘Volksbeschermingseenheden’ (YPG), de machtigste Syrisch-Koerdische militie. Maar het is zeer de vraag hoeveel van president Erdogans grootspraak Turkije effectief kan waarmaken.

Met de kakofonie rond de voortdurende Twitter-paradoxen van de Amerikaanse president Donald Trump en het Turkse offensief in Noord-Syrië lijkt voor de Koerden alweer het aloude gezegde van kracht ...

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures