logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

Hypotheekportefeuille Attens in 5 jaar verdubbeld

Attens Hypotheken heeft zijn hypotheekportefeuille in 5 jaar verdubbeld, van 2,5 in 2019 naar 5 miljard euro op dit moment. Inmiddels hebben ruim 20.000 huishoudens een hypotheek bij Attens. Attens Hypotheken, onderdeel van Achmea, verstrekt hypothek


  • Sep 19 2024
  • 8
  • 3842 Views
Hypotheekportefeuille Attens in 5 jaar verdubbeld

Attens Hypotheken heeft zijn hypotheekportefeuille in 5 jaar verdubbeld, van 2,5 in 2019 naar 5 miljard euro op dit moment. Inmiddels hebben ruim 20.000 huishoudens een hypotheek bij Attens.

Attens Hypotheken, onderdeel van Achmea, verstrekt hypotheken aan mensen die werken of hebben gewerkt in de zorg- en welzijnssector. Het aanbod is helemaal afgestemd op deze doelgroep. Zo kunnen bijvoorbeeld een onregelmatigheidstoeslag en inkomsten uit flexibele arbeidscontracten meetellen voor de berekening van de leencapaciteit. Ook artsen in opleiding en professionals die werken en leren combineren via een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) komen bij Attens in aanmerking voor een hypotheek.

Pensioenfonds Zorg en Welzijn

Hikmet Sevdican (foto), directievoorzitter Achmea Mortgages: “We zijn trots dat we deze mijlpaal in ons beheerd vermogen hebben bereikt. De hypotheken van Attens zijn exclusief beschikbaar voor de 2,9 miljoen deelnemers van Pensioenfonds Zorg en Welzijn, dat ook de institutionele belegger is van de hypotheken. We kijken ernaar uit om verder te groeien en bij te dragen aan de financiële zekerheid van mensen die werken in de zorg- en welzijnssector.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image