logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Trends

Waarom extra beleving bijdraagt aan hogere omzet

Als de kinderen zich vermaken dan hebben ouders alle tijd. Om zich te verdiepen in uw aanbod en advies, of kunnen ze rustig nog een drankje bestellen in het restaurant. De kinderen willen toch nog niet naar huis! Als u een hogere gemiddelde besteding

door: Easy Branches Team - Guest Posting Services

  • Feb 20 2023
  • 36
  • 4178 Views
Waarom extra beleving bijdraagt aan hogere omzet

Als de kinderen zich vermaken dan hebben ouders alle tijd. Om zich te verdiepen in uw aanbod en advies, of kunnen ze rustig nog een drankje bestellen in het restaurant. De kinderen willen toch nog niet naar huis! Als u een hogere gemiddelde besteding wil bereiken, is een kinderhoek een uitstekend bewezen hulpmiddel. Omdat wij de productie in eigen beheer hebben, kunnen wij al onze producten op maat maken. Door uw bedrijfsidentiteit door te voeren in de spellen, raken kinderen op jonge leeftijd al bekend met uw merk. Hierdoor bouwen ze vanaf een jonge leeftijd al een positieve merkassociatie op. Kinderen zijn tenslotte de klant van de toekomst.

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over onze producten en custom projecten die wij hebben gerealiseerd. Bekijk ook een voorbeeld van een custom branded kinderhoek. Lees dus snel verder! Wij bieden al speelwaarde vanaf 1m2. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Uitgelicht product

Four Fun

Dit speelsysteem heeft 4 zijdes waarop een wandspel geplaatst kan worden, hierdoor kunnen er 4 kinderen tegelijk op spelen. Er kunnen 2 ronde en 2 rechte wandspellen worden gekozen uit ons assortiment wandspellen. De verschillende spellen zorgen voor veel speelwaarde op 1m2. 


Projecten

TFR Reisbureau; een goede start van de vakantie

TRF Reisbureau heeft een complete metamorfose ondergaan en is klaar voor de toekomst. Bij de verbouwing is niet alleen gedacht aan comfort voor volwassenen, maar ook voor de kinderen. Zij zijn tenslotte de klant van de toekomst. Een vakantie of verre reis is in de meeste gevallen niet in korte tijd geboekt. Alle afwegingen en opties kunnen rustig besproken worden, want de kinderen hebben een aparte speelruimte! Geluiddempend en vol speelplezier in een uniek reisthema. Door de verschillende speelelementen biedt de kinderhoek speelwaarde aan kinderen van 2 - 12+ jaar. De kleinsten kunnen de dieren matchen van de Animal Fusion, of spelen in het vliegtuig. De oudere kinderen kunnen zich vermaken op de 32 inch touchtable of ontspannen op de zitzakken.

Bekijk hieronder een impressie van de speelhoek.
Restaurant de Strooppot, branded in het thema van mascotte Stroopie de bij

Het pannenkoekenrestaurant in De Hoef heeft de oude feestzaal compleet opnieuw ingericht met meer zitplekken en een waar speelparadijs. Speciaal voor het vermaak van de kleinste gasten. Het design van de speelhoek is gebaseerd op de mascotte: Stroopie de bij! Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in hun fantasie met de verschillende speelelementen. Het doel is om echt in te spelen op de kinderen, want die bepalen meer en meer waar er gegeten wordt. Door in te spelen op deze groeiende behoefte verwachten zij meer klantenbinding te krijgen, meer terugkerende klanten en een hogere klanttevredenheid. Door deze zaken verwachten zij meer omzet te doen, dan dat kon met de feestzaal die ze hadden. Met deze extra beleving is de Strooppot de komende jaren volledig ingespeeld op de kinderen.

De speelhoek heeft een EPDM speelvloer met klimheuvels en diverse speelelementen. Er is een hinkelpad gemaakt, aan het einde kunnen de kinderen verder klimmen op de EPDM heuvels. Naast de speelsystemen is er ook gedacht aan interactief speelplezier. Door de Delta 32 inch te plaatsen, kunnen tot 4 kinderen samen een spel doen. Bekijk hieronder een impressie van deze unieke custom kinderspeelhoek.
IKC collecties

Onze collectie speelsystemen

Al onze speelelementen worden met veel zorg en oog voor detail ontworpen door onze designers. Door vrolijke en aansprekende designs te gebruiken brengen zij ieder idee tot leven. Onze speelsystemen zijn veilig en bieden speelwaarde voor iedere leeftijd. Ook zorgen zij voor een hogere klantbeleving door een gezellige sfeer. Terwijl de kinderen spelen kunnen hun ouders zich verdiepen in uw aanbod, of advies. Dit zorgt voor een hogere besteding. Bekijk hieronder een aantal van onze speelsystemen.

Kijk op onze website voor meer informatie!

Of neem volledig vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze speelconcepten.


Easy Branches Global Guest Posting Services multilanguage

Best last minute News headlines from Your Country and inborn language

SEA Yachting magazine

Yachts News | Discover the Exclusive World of Yachts

Yachts Listings for Sale and Charter

immediate for delivery New Exclusive Hyper, Mega, Classic and Super sports Cars

Crypto Coins for FREE when use this link

Jan Jansen Life Stories and Quotes

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites