logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Trends

PDF naar Word-verzameling - Alle methoden

Hoe PDF naar Word te converteren wat zijn er Dit artikel introduceert u een reeks online PDF-conversietools, PDF naar Word-software en helpt u alle methoden voor het verwerken van PDF-bestanden te begrijpen.

door: Easy Branches Team - Guest Posting Services

  • Sep 27 2022
  • 67
  • 4470 Views
PDF naar Word-verzameling - Alle methoden
Trefwoorden: PDF naar Word converteren

Hoe PDF naar Word te converteren wat zijn er Dit artikel introduceert u een reeks online PDF-conversietools, PDF naar Word-software en helpt u alle methoden voor het verwerken van PDF-bestanden te begrijpen.

Samenvatting van PDF naar Word-methoden

Er zijn twee manieren om PDF naar Word te converteren.

software

Woord

Adobe Acrobat Pro DC

In feite zijn er veel software die kan worden gebruikt, zoals Wps, maar leden zijn vereist, omdat de auteur hier alleen volledig gratis producten beschouwt, dus er is geen veralgemening van dit soort producten.

website

Relatief gezien zijn PDF online conversiewebsites relatief handig en flexibel. En sommige aggregatiesites hoeven zich niet te registreren, in te loggen en persoonlijke informatie in te vullen.

PDF naar Word converteren (AbcdPDF.COM)

Aconverteren

Convertio

Alles voor allemaal

Kleine PDF

iLovePDF

LightPDF

DeftPDF

De bovenstaande acht websites zijn zorgvuldig geselecteerd door de auteur, erg handig en gemakkelijk te gebruiken, en ze zijn allemaal gratis.

De volledige PDF-conversietool gebruiken
Woord

Het is ook mogelijk om Word te selecteren om het PDF-bestand te openen vanuit de open-methode, of het PDF-bestand rechtstreeks naar het Word-pictogram te slepen.

Op dit moment verschijnt er een dialoogvenster, we klikken op OK, zodat het PDF-bestand wordt geconverteerd naar een Word-bestand.

Adobe Acrobat Pro DC

Open eerst deze software, selecteer vervolgens het PDF-bestand dat we nodig hebben, open, selecteer opslaan als en selecteer ten slotte docx als het formaat. Dit converteert het naar een Word-bestand.

Aconverteren

Bezoek de Aconvert- website, selecteer PDF in de linkerzijbalk, selecteer het te converteren bestand en de doelindeling en klik op Conversie starten. Wacht even en klik op Downloaden als de conversie is voltooid.

PDF naar Word converteren

Aangezien er teveel websites zijn die PDF naar Word conversie ondersteunen, lijken de meeste op elkaar, hier wordt alleen PDF naar Word converteren als voorbeeld gebruikt, zie hiervoor.

eerste stap

Bezoek het AbcdPDF .com online platform en klik op " PDF naar Word converteren " .

tweede stap

Selecteer "Bestand selecteren" om het lokale PDF-document te uploaden dat moet worden geconverteerd.

derde stap

Wacht tot het laden is voltooid en klik vervolgens op de knop "Converteren" rechtsonder op de pagina .

Nadat u de bovenstaande bewerkingen hebt voltooid, moet u ook op Downloaden klikken om het geconverteerde Word-bestand naar het lokale bestand te downloaden.

Stel voor

Adobe Acrobat Pro DC zal beter zijn en de positie van tekst of afbeeldingen voor en na conversie verandert in principe niet. Dit heeft iets te maken met de historische achtergrond van Adobe , zij zijn ook de makers van het PDF-formaat, dit is natuurlijk off-topic.

ontkennen dat Adobe Acrobat Pro DC krachtig is, maar het is tenslotte een betaald product en gebruikers moeten na het downloaden vervelende installatie- en systeeminstellingen uitvoeren.In tegenstelling tot de online tool PDF naar Word converteren op de aggregatiewebsite AbcdPDF.com zal efficiënter en handiger zijn, u hoeft zich niet te registreren of computerruimte in beslag te nemen, een verscheidenheid aan functies in één in te stellen.

Over PDF naar Word converteren

De conclusie wordt hier direct gegeven: het zogenaamde PDF-bestand is eigenlijk een gegevenspakket dat is samengesteld uit veelvoorkomende gegevensvormen zoals numerieke waarden, True/false, strings, arrays en hash-tabellen.

 

De bovenstaande reeks gegevens wordt "Object" genoemd in PDF-terminologie. Nu vraag je je misschien af: "Waarom zijn PDF's allemaal wartaal en geen platte tekst zoals JSON?" Dit komt omdat PDF's ook een exclusief "Stream"-objectformaat hebben.

Dit objectformaat kan willekeurige binaire gegevens opslaan, meestal niet-tekstuele inhoud zoals lettertypen, afbeeldingen, enz. die in PDF's zijn ingesloten. Met andere woorden, PDF is eigenlijk een bestandsindeling die is georganiseerd door een combinatie van tekstuele en niet-tekstuele gegevens. Sommige mensen hebben misschien nog steeds twijfels, zoals "waarom kan PDF worden gezien als platte tekst?" De verklaring hiervoor is dat MuTool ons helpt om de binaire gegevens te transcriberen en in te kapselen in PDF-stroomgegevens in tekstvorm.

De belangrijkste reden waarom dit product niet de problemen heeft die andere conversietools vaak hebben, is dat het het markeringsalgoritme gebruikt dat het meest bevorderlijk is voor conversie. De algoritmeserver markeert alle objecten. Dit is ook het geniale van PDF naar Word converteren .

Samenvatten

Hoe PDF naar Word te converteren wat zijn er De verschillende tools voor het converteren van PDF naar Word, inclusief softwareproducten en websites, zijn hierboven met u gedeeld. Deze gratis methoden zijn zeer eenvoudig te gebruiken.Voor gebruikers die op zoek zijn naar conversiekwaliteit en gemak, is PDF naar Word converteren een goede keuze.


Easy Branches Global

Best last minute News headlines from Your Country and inborn language

SEA Yachting magazine

Yachts News | Discover the Exclusive World of Yachts

Yachts Listings for Sale and Charter

immediate for delivery New Exclusive Hyper, Mega, Classic and Super sports Cars

Crypto Coins for FREE when use this link

Jan Jansen Life Stories & Quotes

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites