logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Trends

International Kids Concepts (IKC) - Waarom beleving steeds belangrijker wordt

Heeft u ook gedacht aan investeren in beleving? De kinderen zijn een belangrijk onderdeel van een positieve ervaring. Een kinderhoek is de perfecte toevoeging voor een positieve bezoekerservaring. Spelen zorgt voor mooie herinneringen voor een kind e

door: Easy Branches Team - Guest Posting Services

  • Oct 10 2022
  • 32
  • 3784 Views
International Kids Concepts (IKC) - Waarom beleving steeds belangrijker wordt


Bezoekers verwachten steeds meer beleving en een hoge gastvrijheid. De beleving bestaat uit een optelsom aan ervaringen vanaf het begin tot het eind van het bezoek. Ook online speelt beleving al een rol. Consumenten vinden beleving steeds vaker belangrijker dan prijs en product.

Heeft u ook gedacht aan investeren in beleving? De kinderen zijn een belangrijk onderdeel van een positieve ervaring. Een kinderhoek is de perfecte toevoeging voor een positieve bezoekerservaring. Spelen zorgt voor mooie herinneringen voor een kind en als de kinderen tevreden zijn, dan zijn de ouders dat ook.

Reis met ons mee en ontdek onze recent geïnstalleerde projecten, onze producten en de IKC collecties. Wij kunnen al speelwaarde toevoegen vanaf 1m2, bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Uitgelicht product!

IKC Software

Onze software biedt kinderen de mogelijkheid om zichzelf spelenderwijs te ontwikkelen. In onze standaard software kunnen kinderen op avontuur door de ruimte met de Galaxy explorers, leren over andere landen met de Game train, spelen met zijn vieren tegelijk op de TouchTable of ruimen ze de oceaan op in de Arctic adventures software.

Het is mogelijk om onze software geheel naar uw huisstijl aan te passen. Van uw logo in de software, tot aan de spellen waar uw mascotte de hoofdrol speelt. Omdat onze game developers de software zelf ontwikkelen, is alles mogelijk.

Hieronder een aantal voorbeelden van de custom software voor Sportfondsen en KFC en onze Galaxy Explorer en Arctic software.

Nieuwe projecten

Sportfondsen Leiderdorp, Zwembad de Does

Dit is een mooi voorbeeld van een compleet custom project. De nieuwe speelhoek heeft twee houten wandspellen en een 17 inch spelcomputer met spelletjes van Jip in de acht waterwerelden. De Forex wandbekleding is volledig in de stijl van Nijlpaard Jip, de educatieve mascotte, en zijn vriendjes. Ook het Memory spel en het draaiende roadtrip wandspel zijn voorzien van kleurrijke afbeeldingen van de onderwaterdieren.

Bekijk hieronder een impressie van dit leuke, vrolijke en educatieve project.

Custom KFC speelconcepten

Beleving wordt steeds belangrijker voor uw gasten. KFC investeert daarom in extra entertainment voor kinderen in hun restaurants. De extra speelwaarde biedt meer beleving voor de gasten, van jong tot oud. Elk KFC concept is uniek en custom made. Samen met KFC Göppingen (DE) hebben wij een compleet nieuw project ontwikkeld. Hier is speelwaarde toegevoegd met behoud van zitcapaciteit. Een op maat gemaakte speeltafel die gebruikt kan worden om aan te eten en te spelen. Leuk en functioneel! De interactieve speeltafel is voorzien van speciaal ontworpen software. Deze software laat overdag spellen zien voor de kleinere kinderen en vanaf het begin van de avond voor tieners. Zo wordt iedereen voorzien van speelplezier.

IKC collecties

Onze collectie Softplay zitelementen 

Als toevoeging op de karakteristieke houten wandspellen en kindermeubels kunt u ook Softplays toevoegen aan uw kinderhoek. De handgemaakte zachte speel- en zitelementen, zijn van hoogwaardig PU leer en perfect afgewerkt. De zachte speelkussens zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en verkrijgbaar in meerdere soorten en maten. Omdat ze met de hand gemaakt worden in onze fabriek, zijn ze volledig aan te passen naar uw wensen, stijl of inrichting.

Kijk op onze website voor meer informatie!

Of neem volledig vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze speelconcepten.


Easy Branches Global

Best last minute News headlines from Your Country and inborn language

SEA Yachting magazine

Yachts News | Discover the Exclusive World of Yachts

Yachts Listings for Sale and Charter

immediate for delivery New Exclusive Hyper, Mega, Classic and Super sports Cars

Crypto Coins for FREE when use this link

Jan Jansen Life Stories and Quotes

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites