logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Tennis

Raemon Sluiter maakt kans op prijs voor tenniscoach van het jaar

Heel mooi nieuws voor Raemon Sluiter: de tenniscoach is door de WTA genomineerd voor de prijs Coach van het Jaar. Sluiter coacht sinds maart de Oekraïense tennisster Elina Svitolina. Svitolina beviel vorig jaar van een dochter en kwam dit jaar terug.


  • Dec 04 2023
  • 35
  • 4710 Views
Raemon Sluiter maakt kans op prijs voor tenniscoach van het jaar

Heel mooi nieuws voor Raemon Sluiter: de tenniscoach is door de WTA genomineerd voor de prijs Coach van het Jaar. Sluiter coacht sinds maart de Oekraïense tennisster Elina Svitolina.


Svitolina beviel vorig jaar van een dochter en kwam dit jaar terug. Met Sluiter als haar coach. Dat werd een groot succes. Ze haalde de kwartfinale op Roland Garros, de halve finale op Wimbledon en won het toernooi van Straatsburg. Ze steeg van de 240e naar de 25e plaats op de wereldranglijst.

Concurrentie
Sluiter heeft zware concurrentie, want er zijn 5 andere coaches genonimeerd. Dat zijn de coaches van Iga Swiatek, Aryna Sabalenka, Coco Gauff, Elena Rybakina en Karolina Muchova. Deze speelsters haalden allemaal minimaal 1 Grand Slam-finale. Swiatek, Sabalenka en Gauff wonnen er ook 1.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites