logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Originele ‘The Crow’-regisseur is teleurgesteld over remake met Bill Skarsgård

Regisseur Alex Proyas is niet te spren over de remake van 'The Crow' uit 1994.


  • Mar 19 2024
  • 34
  • 4981 Views
Originele ‘The Crow’-regisseur is teleurgesteld over remake met Bill Skarsgård
De regisseur van The Crow uit 1994, Alex Proyas, was vanaf het begin af aan niet bepaald een fan van het idee van een remake. Nu heeft hij zijn teleurstelling geuit over het door laten gaan van de remake.De aanstaande remake van The Crow heeft nu al voor veel controverse gezorgd. Waar een deel opgewonden is over het vervolg, vinden anderen dat de originele film met rust gelaten moet worden. Eerbetoon moeten blijvenAlex Proyas bevindt zich duidelijk in het tweede kamp. Hoewel hij er zeker van is dat de makers van de nieuwe film goede bedoelingen hadden, toch hadden ze volgens hem geen remake moeten maken. Doordat Brandon Lee stierf tijdens het maakproces, is het volgens hem niet zomaar een film: "De film werd voltooid als een eerbetoon aan zijn verloren genie en tragisch verlies. En zo zou het moeten blijven."TragedieEen van de beruchtste tragedies uit de filmgeschiedenis vond plaats op de set van de originele film. Daar stierf Lee, de zoon van vechtsporter Bruce Lee, nadat hij in zijn maag werd geschoten door een namaakwapen.
Op het moment van zijn dood had Lee het merendeel van zijn scènes al gefilmd. En de uiteindelijke film werd een eerbetoon aan zijn overlijden. Release van remakeIn de nieuwe The Crow heeft Bill Skarsgård (It, John Wick: Chapter 4) de hoofdrol van Eric Draven. Onlangs verscheen de nieuwe trailer voor de film die op 5 juni in de Nederlandse bioscopen verschijnt.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites