logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Florence Pugh geeft Marvel-fans een kijkje achter de schermen van 'Thunderbolts'

In de nieuwe Marvel-film vormt het zusje van Black Widow een team samen met The Winter Soldier en U.S. Agent.


  • Mar 28 2024
  • 30
  • 3750 Views
Florence Pugh geeft Marvel-fans een kijkje achter de schermen van 'Thunderbolts'
Na meerdere vertragingen zijn de opnames van de nieuwe Marvel-film Thunderbolts eindelijk begonnen. In een filmpje op Instagram laat actrice Florence Pugh, die het zusje van Black Widow speelt, een kijkje achter de schermen zien. Pugh loopt in het filmpje over de set van Thunderbolts en introduceert de kijker aan verschillende leden van de crew, waaronder regisseur Jake Schreier. Schreier zit voor een aantal schermen naar beelden te kijken van Pughs personage Yelena Belova. MarvelIn het filmpje noemt de actrice de naam van de film nooit, en ze vertelt dat ze in de problemen kan komen voor het filmen op de set. Aangezien Marvel Studios het filmpje heeft gedeeld op zijn social media kanalen, is alles wat Pugh laat zien uiteraard goedgekeurd door de studio. Thunderbolts moet in mei 2025 in de bioscopen verschijnen. Door de stakingen in Hollywood is de film al meerdere keren uitgesteld, maar de opnames zijn onlangs eindelijk van start gegaan. Anti-heldenThunderbolts gaat over een groep antihelden die werken voor de overheid, een soort Suicide Squad maar dan van Marvel.
Naast Pugh keert ook Sebastian Stan terug als The Winter Soldier, David Harbour speelt Red Guardian, Julia Louis-Dreyfus is Valentina Allegra de Fontaine en Wyatt Russell is U.S Agent. De film introduceert ook Harrison Ford als Thaddeus "Thunderbolt" Ross.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites