logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Geld

De Goudse vergroot belang in Voordegroei

De Goudse verhoogt zijn belang in Voordegroei van 10% naar 20%. De verzekeraar is al sinds 2019 aandeelhouder van het financieringsplatform voor ondernemers. “De verhoging van ons belang in Voordegroei onderstreept onze ambitie om voor de lange termi


  • Aug 13 2024
  • 39
  • 2656 Views
De Goudse vergroot belang in Voordegroei

De Goudse verhoogt zijn belang in Voordegroei van 10% naar 20%. De verzekeraar is al sinds 2019 aandeelhouder van het financieringsplatform voor ondernemers.

“De verhoging van ons belang in Voordegroei onderstreept onze ambitie om voor de lange termijn te investeren in de markt van zakelijk financieren voor het mkb”, stelt CFRO van De Goudse Pieter de Frel. “We zijn er trots op dat we het mkb hiermee de mogelijkheid bieden om als sector verder te groeien.”

In de toekomst wil de verzekeraar nog verder investeren in het Nederlandse mkb. Belangen nemen in zakelijke financiering is volgens De Goudse een goede optie: deze markt groeit. “Financieel adviseurs bieden hun klanten een gewilde extra dienst als zij goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden. Voordegroei is uitstekend gepositioneerd om daarop in te spelen.”

Ook Vera van Kesteren, managing partner bij Voordegroei, is verheugd over de samenwerking en ziet een win-winsituatie: “De focus op ondernemers en het sterke onafhankelijke intermediairnetwerk van De Goudse maakt de combinatie met Voordegroei zo sterk. Samen zijn wij uitstekend gepositioneerd om ondernemers te helpen duurzaam verder te groeien.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image