logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Geld

Schrijf je in voor de Summerschool 2024

Voor het tiende jaar op rij organiseert VCN, in samenwerking met de Hypotheek Business Club, de jaarlijkse HBC & VCN Summerschool. Dit jaar bestaat de Summerschool uit vijf webinars over hypotheken en kredieten. Volg je minimaal vier geaccreditee


  • Jul 25 2024
  • 63
  • 3531 Views
Schrijf je in voor de Summerschool 2024

Voor het tiende jaar op rij organiseert VCN, in samenwerking met de Hypotheek Business Club, de jaarlijkse HBC & VCN Summerschool. Dit jaar bestaat de Summerschool uit vijf webinars over hypotheken en kredieten. Volg je minimaal vier geaccrediteerde webinars, dan ontvang je drie SEH PE (B)-punten (in aanvraag).

De HBC & VCN Summerschool vindt plaats in de zomerperiode (augustus-september) op dinsdag en donderdag, steeds om 12.00 uur. De webinars duren maximaal een uur. Per onderwerp heb je de keuze uit twee data om deel te nemen.

HBC & VCN Summerschool ondersteunt, net als voorgaande jaren, Stichting ALS Nederland. De gehele opbrengst komt ten goede aan de stichting, die wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS en aanverwante ziekten financiert. Ook krijgen deelnemers tijdens het inschrijven de mogelijkheid om een donatie te geven. Tijdens de Summerschool maak je tevens kans op het boek ‘Uitgedokterd’, geschreven door Antoinette Kalkman. Alle royalty’s van dit boek gaan volledig naar Stichting ALS.

Dit jaar bestaat de Summerschool uit vijf webinars over hypotheken en kredieten.

  1. Dokter uit hoe je met kennis over hypotheeknormen je klant nog beter kunt helpen
  2. Dokter uit hoe jij je nog meer kunt onderscheiden (met ondernemers)
  3. Dokter uit wat de mogelijkheden zijn in de verhuurmarkt en hoe jij hier handig op inspeelt
  4. Dokter uit hoe je financiële risico’s slim kunt afdekken bij je klant
  5. Dokter uit welke consumptieve kredietoplossingen jij binnenkort ook kan aanbieden

Kosten deelname

Klik hier voor inschrijven en meer informatie over de webinars. De kosten van de Summerschool bedragen slechts 50 euro voor vijf webinars. Voor VIP-leden van HBC en de aangesloten kantoren van VCN is inschrijven gratis. Beide groepen worden hierover persoonlijk geïnformeerd per mail.

Wil je in aanmerking komen voor SEH PE-punten, dan geldt voor alle deelnemers een vaste toeslag van 25 euro. Volgt u de vier geaccrediteerde webinars, dan kunt u hiervoor drie SEH PE (B)-punten krijgen.

De onderwerpen

1. Dokter uit hoe je met kennis over hypotheeknormen je klant nog beter kunt helpen
Onze hypotheeknormen lijken simpel, maar zijn ingewikkeld. De steeds wijzigende normen leiden tot veel vragen en onduidelijkheden. Wat mag en kan wel en wat niet? In deze Summerschool gaat Harrie-Jan van Nunen MFP op een praktische manier, diepgaand in op de systematiek achter de normen en legt je uit hoe je deze zo kunt toepassen, zodat jij steeds de beste uitkomst behaalt. Ook kijkt hij vooruit naar de aangekondigde wijzigingen voor 2026.

2. Dokter uit hoe jij je nog meer kunt onderscheiden (met ondernemers)
Jan Kuijsten, Hypotheekspecialist bij De Financiële Makelaar, helpt jou bij de transitie van hypotheekadviseur naar financieel adviseur. Aan de hand van verschillende rekenvoorbeelden laat hij zien welke advieskansen voor jou voor het oprapen liggen. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld het berekenen van de maandlasten op basis een DUO-schuld, hoe je de hypotheekrente kunt optimaliseren en hoe je slim omgaat met een ‘slecht’ energielabel.

3. Dokter uit wat de mogelijkheden zijn in de verhuurmarkt en hoe jij hier handig op inspeelt
Waar liggen de kansen in box 3 en wat is het beste advies voor eigenaren van panden in de verhuur. Sjoerd Kemperman, Hypotheekspecialist bij De Financiële Makelaar, praat jou in deze VCN Summerschool helemaal bij. Hij belicht onder andere (nieuwe) wetgeving en normen voor de belasting in box 3 en schijnt een licht op de mogelijkheden bij geldverstrekkers. Waar moet je opletten bij het verhuren van een pand? Je komt het allemaal te weten in deze VCN Summerschool.

4. Dokter uit hoe je financiële risico’s slim kunt afdekken bij jouw klant
Het leven is soms een rollercoaster met prachtige pieken, maar soms kom je ook even terecht in een dal. Jouw huwelijk kan op de klippen lopen, gezondheidskwesties die de kop op steken in familiaire kringen of andere lastige situaties die zich kunnen voordoen. Het is dan handig als je weet hoe je jouw klant hiertegen kunt beschermen en raadgeven als hij in zo’n lastig pakket verzeilt geraakt. Joris Klomp is Hypotheekspecialist bij De Financiële Makelaar en praat jou graag vanuit verschillende invalshoeken hierover bij.

5. Dokter uit welke consumptieve kredietoplossingen jij binnenkort ook kan aanbieden
Ben je al bekend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van consumptief krediet? Esther Henderson (Kredietspecialist bij VCN Kredieten) praat je hier over bij tijdens deze VCN Summerschool en zoomt tegelijkertijd in op allerlei financieringsvormen waaruit je kunt kiezen. Tune dus vooral live in maak tegelijkertijd kans op het boek ‘Uitgedokterd’. Nadien weet jij exact hoe jij jouw klant nóg beter kunt bedienen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image