logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Dit is wanneer de opnames van 'Dune 3' beginnen

Om allerlei logische redenen is dit wanneer er pas met de opnames begonnen kan worden.


  • Oct 22 2024
  • 33
  • 3758 Views
Dit is wanneer de opnames van 'Dune 3' beginnen
Er lijkt duidelijkheid te zijn over wanneer de opnames van Denis Villeneuve's Dune: Messiah gaan beginnen.In hetzelfde stuk van The Hollywood Reporter dat meldt dat Tom Holland gaat meespelen in de nieuwe film van Christopher Nolan, wordt aangegeven dat de opnames van Spider-Man 4 zodanig worden uitgesteld om ervoor te zorgen dat Zendaya met de opnames van Dune: Messiah kan starten aan het begin van 2026.Druk koppelHolland zal zijn aandeel van Avengers: Doomsday en Nolans film filmen in de eerste helft van 2025. Daarna zijn hij en Zendaya in de tweede helft van 2025 druk met Spider-Man 4, gevolgd door de opnames van Dune: Messiah begin 2026. En dat is niet alles voor Zendaya: zij zal begin 2025 ook nog bezig zijn met de opnames van het langverwachte derde seizoen van HBO-serie Euphoria.Van Gotham naar ArrakisEen andere mogelijke reden dat Dune: Messiah pas in 2026 gemaakt zal worden is dat cameraman Greig Fraser tussen april en oktober 2025 bezig zal zijn met de opnames van [i]The Batman: Part II. In Dune: Messiah zullen we naar verwachting de volgende acteurs zien terugkeren: Timothee Chalamet (als Paul Atreides), Zendaya (als Chani), Florence Pugh (als Princess Irulan), Anya Taylor-Joy (als Alia Atreides), Javier Bardem (als Stilgar), Charlotte Rampling (als Reverend Mother Mohiam) en Jason Momoa (als een nieuwe versie van Duncan Idaho).Een compleet verhaalZoals Villeneuve al eerder heeft aangegeven, zal Messiah het einde betekenen van het verhaal van Paul Atreides en de laatste film zijn die hij maakt over Arrakis.
Als de opnames van Dune: Messiah daadwerkelijk begin 2026 starten, dan zal de film ergens midden of eind 2027 verschijnen. Wat betekent dat er ongeveer drie jaar tussen elk van de films zit.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image