logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Tom Holland was jarenlang doorlopend dronken: "ik heb een ding geleerd"

Tom Holland bespreekt zijn groeiend zelfvertrouwen en nuchterheid na zijn alcoholverslaving.


  • Oct 22 2024
  • 22
  • 2868 Views
Tom Holland was jarenlang doorlopend dronken: "ik heb een ding geleerd"
Onlangs vertelde Tom Holland dat hij blaakt van het zelfvertrouwen, maar dat zijn zelfvertrouwen toeneemt als hij doet alsof. Daarom vond hij zijn Spider-Man-personage zo geweldig: de superheld vormde hem.In gesprek met Rich Roll haalde de 28-jarige ster ook zijn alcoholverslaving aan. Hij is nu twee jaar sober. Hij vertelde in de YouTube-video dat zijn consumptie toenam, omdat hij de druk voelde in het uitgaansleven om leuk te zijn. Hij was jaren doorlopend dronken.Mijn beste zelfTom zei: "Toen ik me realiseerde dat alcohol mij niet zeker maakte en mijn beste persoonlijkheid niet hielp zijn - het deed het tegenovergestelde, voelde ik de vrijheid dat ik mezelf kon zijn." Hij vervolgde: "Ik heb één ding geleerd: Er is ook niets om onzeker over te hoeven zijn. Toen ik me dat alles realiseerde, werd het makkelijker. Het is een voordeel om niet gebonden te zijn aan alcohol." Erbij horenHij merkte ook dat hij in het begin bij Hollywood probeerde te passen. Hij moest zich moed indrinken, dan pas kon hij sterren aan durven spreken. Intussen weet hij welke alcoholvrije drankjes hem beter passen.
Zo doet hij wel mee zonder zijn ochtenden en de dagen erna te verzieken. Hij zei: "Mensen denken dat sober zijn betekent dat je lol moest opofferen. Maar dat is niet zo. Ik word nooit wakker met: 'Had ik maar'. Nooit."

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image