logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Figurant uit 'Transformers: Dark of the Moon' liep hersenschade op en krijgt nu $18,5 miljoen

Wat een leuk bijbaantje had moeten zijn liep uit tot een ramp voor de 26-jarige Gabriella Cedillo.


  • Jul 27 2024
  • 44
  • 4706 Views
Figurant uit 'Transformers: Dark of the Moon' liep hersenschade op en krijgt nu $18,5 miljoen
Het is voor de nodige filmfanaten een droom om als figurant op te mogen duiken in een blockbuster. Gabriella Cedillo wist ook een rolletje te bemachtigen in Transformers: Dark of the Moon, maar dit werd juist een nachtmerrie...Cedillo mocht als figurante opduiken in de film, maar raakte ernstig gewond tijdens een stuntscène. Gedurende de opnames knalde een kabel los, die een auto moest trekken. Deze kabel sloeg door de voorruit van Cedillo's voertuig, waardoor zij een ernstig hoofdletsel opliep.RampzaligWat het voornamelijk zo erg maakt is dat Cedillo permanente hersenschade opliep. Als gevolg hiervan lijdt zij vandaag de dag aan geheugenverlies, migraines en is ze blind in een oog. Dit ongeluk heeft haar leven dan ook drastisch veranderd. De precieze oorzaak van het ongeluk werd uitgebreid onderzocht. Het bleek dat er fouten waren gemaakt bij de bevestiging van de kabel, wat leidde tot de fatale breuk. Na het ongeluk diende Cedillo's familie een rechtszaak in tegen studio Paramount Pictures en andere betrokken partijen.SchikkingNa een lang juridisch proces werd eindelijk een schikking getroffen, waarbij Cedillo en haar familie een bedrag van 18,5 miljoen dollar ontvingen. Deze zal de medische kosten en de levenslange zorg die zij nodig heeft dekken.
Het enige kleine pluspuntje dat dit tragische ongeluk met zich meebracht is dat het de gevaren van filmproducties benadrukte. Het heeft dan ook geleid tot meer aandacht voor de veiligheidsmaatregelen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image