logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Komt het nu eindelijk van de 'Batman Forever' directors cut?

Schrijver Akiva Goldsman denkt dat het zou kunnen onder het nieuwe DC van James Gunn.


  • Jul 27 2024
  • 56
  • 3881 Views
Komt het nu eindelijk van de 'Batman Forever' directors cut?
Het komt wel vaker voor, dat er van een blockbuster een director's cut bestaat. Blijkbaar is er ook eentje van Batman Forever, genaamd de 'Schumacher Cut'. Schrijver Akiva Goldsman hoopt dat deze op een dag nog eens uitkomt.Goldman was aanwezig op de San Diego Comic-Con, waar hij liet weten dat deze versie bestaat. De schrijver hoopt dat de 'Schumacher Cut', nu dat er de nodige veranderingen plaats vinden bij DC, alsnog het daglicht zal zien.ReactieZo begint Goldsman: "Ja, deze versie bestaat. Er zijn niet veel mensen die deze versie hebben gezien. Ik heb het er wel al over gehad met Warner Bros om deze uit te brengen, maar dat is ook alweer een hele tijd geleden". "Ik wilde dat deze versie uitgebracht werd toen Joel Schumacher overleed, als een soort van eerbetoon. Zijn versie was donkerder en psychologiser dan wat wij kregen te zien. Ik denk dat je deze versie zou kunnen restaureren voor een miljoen dollar".Moeite waardGoldsman vervolgt: "Bepaalde visuele effecten hebben wat werk nodig en ook zullen nog enkele soundtracks aangepast moeten worden. We waren er héél dichtbij, maar toen werd Warner weer verkocht..."
"Nu zitten we weer in een hele nieuwe en andere DC. Als deze eenmaal goed en wel onderweg is, ga ik opnieuw proberen deze versie alsnog uit te brengen. Ik geef de hoop niet op en blijf er in ieder geval voor vechten!"

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image