logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

'Madame Web'-producent blikt terug op de gigantische Sony flop: "Hartverscheurend"

De kans lijkt dan ook zeer klein dat het ooit zal komen van een vervolg.


  • Jul 26 2024
  • 57
  • 3614 Views
'Madame Web'-producent blikt terug op de gigantische Sony flop: "Hartverscheurend"
Marvel heeft nu weer een grote hit te pakken met Deadpool & Wolverine, maar helaas kan niet hetzelfde gezegd worden van de laatste superheldenfilm van Sony. Madame Web was namelijk een gigantische flop, iets waar producent Lorenzo Di Bonaventura nu op terugblikt.Di Bonaventura werkt op dit moment aan de Transformers One-film. Hij probeert de blockbuster zo goed mogelijk in het zonnetje te zetten, maar blikte ook terug op de misser die Madame Web was. Vervolg?Toen Di Bonaventura werd gevraagd of het ooit nog zou kunnen komen van een vervolg, gaf hij een eerlijk antwoord: "Ik heb geen idee. Ik weet het echt niet. 'Madame Web' was een hartverscheurende ervaring, dat kan ik jullie wel zeggen". "Wanneer iemand mij vraagt hoe het voelt wanneer je een film maakt maar deze niet zo onthaald en ontvangen wordt als gehoopt, is mijn antwoord als volgt: "Het is alsof iemand je met een bijl op je hoofd slaat"".FalenDi Bonaventura vervolgt: "De film faalde keihard, waardoor je weer extra je best doet voor nieuwe projecten. Ik wil dit niet weer meemaken. Ik denk nu meer na over de juiste stappen die we moeten nemen voor toekomstige films en series om dit te voorkomen".
De kans dat het ooit nog komt van een vervolg lijkt uiterst klein. Niet alleen liet Sydney Sweeney weten dat ze enkel en alleen aan de film meedeed omdat dit haar werk is, hoofdrolspeelster Dakota Johnson maakte haar eigen blockbuster vlak na de release ook al met de grond gelijk.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image