logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Deze 3 keigoede oorlogsfilms zou je vanavond echt moeten kijken

Deze oorlogsfilms kijk je op de verschillende streaming- en vod-diensten die ons land rijk is.


  • Jul 26 2024
  • 45
  • 2701 Views
Deze 3 keigoede oorlogsfilms zou je vanavond echt moeten kijken
Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie oorlogsfilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.War Horse (2011)Regie: Steven Spielberg | Cast: Jeremy Irvine, Emily Watson, Benedict Cumberbatch, e.a. | Te zien op: iTunes / Pathé Thuis De zeventienjarige Albert heeft een bijzondere band met zijn paard Joey. Albert traint hem en leert hem allerlei trucjes. Wanneer de Eerste Wereldoorlog uitbreekt, worden de twee van elkaar gescheiden. Joey belandt van het vredige platteland in de gruwelijke loopgraven en wisselt steeds van eigenaar. Ondanks dat Albert nog te jong is voor het leger, besluit hij toch naar Frankrijk te gaan om zijn vriend te redden.
De Slag om de Schelde (2021)Regie: Matthijs van Heijningen jr. | Cast: Gijs Blom, Susan Radder, Tom Felton, e.a. | Te zien op: Netflix Najaar 1944. De Britse zweefpiloot Willem Sinclair stort tijdens een vlucht boven Zeeland neer. De Zeeuwse tiener Teuntje Visser komt in verzet wanneer haar broer door de nazi's wordt gearresteerd. De Nederlandse nazi Marinus van Staveren raakt gewond aan het oostfront en wordt teruggestuurd naar zijn vaderland. De levens van deze drie raken noodlottig met elkaar verwezen tijdens de Slag om de Schelde.
Wonder Woman (2017)Regie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Chris Pine, David Thewlis, e.a. | Te zien op: HBO Max Wanneer de Britse piloot Steve Trevor met zijn vliegtuigje neerstort voor de kust van Themyscira, het van de buitenwereld afgeschermde Amazonen-eiland, leert Wonder Woman over een oorlog in de mensenwereld die miljoenen levens dreigt te vernietigen. De heldin besluit met Trevor mee te gaan om in te grijpen. Hierbij ontdekt zij haar ware krachten.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image