logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Hoofdrolspelers en Galactus op foto's 'The Fantastic Four' van Marvel Studios

Morgen pakt Marvel Studios groots uit tijdens Comic-Con 2024 in San Diego.


  • Jul 26 2024
  • 55
  • 4000 Views
Hoofdrolspelers en Galactus op foto's 'The Fantastic Four' van Marvel Studios
Marvel Studios is dit jaar groots aanwezig tijdens Comic-Con in San Diego. Gisteren was er al een groot Deadpool & Wolverine-panel in de grootste zaal en morgen pakt de studio uit met een blik op de toekomst.Om het panel in Hall H te promoten verschenen er al enkele 'teasers' online met een foto van de vier hoofdrolspelers uit The Fantastic Four én een hint naar de grote schurk in die film: Galactus.The Fantastic FourDe film The Fantastic Four van regisseur Matt Shakman (WandaVision) is al jaren in ontwikkeling bij Marvel Studios en stond oorspronkelijk gepland voor 8 november 2024, maar moet nu in juli 2025 verschijnen. Even geleden werd de cast onthuld met een speciale poster en later verscheen de poster met Human Torch. De nieuwe Fantastic Four over 'Marvel's First Family' verschijnt na drie eerdere films. Eerst waren er de twee films Fantastic Four (2005) en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007) uit de begindagen van de superheldenhype en later verscheen de megaflop FANT4STIC in 2015 die iedereen eigenlijk al is vergeten.HoofdrolspelersNadat grote namen als Jessica Alba, Chris Evans, Miles Teller en Michael B. Jordan als in de eerdere films te zien waren, zien we in de MCU-film Pedro Pascal als Reed Richards/Mister Fantastic, Vanessa Kirby als Susan Storm/Invisible Woman, Joseph Quinn als Johnny Storm/Human Torch en Ebon Moss-Bachrach als Ben Grimm/The Thing. Hieronder de foto met de 'Fantastic Four'.
Ook is bekend dat Julia Garner (Ozark) de vrouwelijke Silver Surfer speelt en dat Ralph Ineson (The Green Knight) invulling geeft aan de slechterik Galactus.GalactusHet Comic-Con panel van Deadpool & Wolverine eindigde met een droneshow. Deze liet uiteraard beelden zien voor de nieuwste Marvel-film, maar sloot af met een hint naar morgen: The Fantastic Four en Galactus. De film staat gepland voor 25 juli 2025.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image