logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Zijn ze gek geworden? Eén van de beste films van Clint Eastwood krijgt een remake

Het origineel is dan wel 60 jaar oud, maar is een remake wel verstandig?


  • Jul 10 2024
  • 50
  • 2891 Views
Zijn ze gek geworden? Eén van de beste films van Clint Eastwood krijgt een remake
Euro Gang Entertainment heeft geheel onverwacht aangekondigd dat ze een remake zullen maken van de klassieke western-film A Fistful of Dollars van Sergio Leone.Het project wordt geproduceerd door Euro Gang-bazen Gianni Nunnari, Simon Horsman, Enzo Sisti en Jolly Film.Remake van een remakeHet origineel verscheen in 1964 en was een onofficiële remake van Akira Kurosawa's iconische filmklassieker Yojimbo. In de film zagen we Clint Eastwood in zijn meest iconische rol. Deze speelde hij opnieuw in de vervolgen For a Few Dollars More en The Good the Bad and the Ugly.Spaghetti-westernsAlle drie deze films worden beschouwd als klassiekers en zijn de bekendste spaghetti-westerns ooit gemaakt. In Fistful volgen we een cowboy zonder naam die twee rivaliserende families tegen elkaar uitspeelt in een dorp dat door machtslust, trots en wraak wordt geteisterd.Wie durft?Het project is nog in de vroegste fase van ontwikkeling, dus we weten nog niet wie gaat regisseren en wie gaat proberen om Eastwood in de rol te evenaren.
Euro Gang en Sisti werkten eerder samen aan de serie Those About to Die van Roland Emmerich, die later deze maand verschijnt.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites