logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Kevin Costner terug met 100 miljoen mega-western 'Horizon: An American Saga - Chapter 1'

Het beschrijft een veelzijdige, 15 jaar durende periode van expansie en vestiging van het Amerikaanse Westen vóór en na de Burgeroorlog.


  • Jul 03 2024
  • 39
  • 4711 Views
Kevin Costner terug met 100 miljoen mega-western 'Horizon: An American Saga - Chapter 1'
Met Dances with Wolves liet Kevin Costner al zien dat hij een grote passie heeft voor verhalen vertellen uit het wilde westen. Met Horizon: An American Saga keert hij terug naar de frontier voor een cinematisch megaproject en kruipt hij opnieuw zowel in de hoofdrol alsook op de regiestoel. Omdat Costner en zijn crew zoveel wilde plannen hadden wilden ze maar liefst vier films maken in deze reeks. Chapter 1 komt deze week uit. Chapter 2 zal op 16 augustus verschijnen. Chapter 3 en Chapter 4 worden nog opgenomen.Groots verhaal Horizon: An American Saga staat in de lange traditie van iconische westerns en toont de aantrekkingskracht die het westen van de Verenigde Staten uitoefende op kolonisten, ten koste van veel bloed, zweet en tranen. Costners ambitieuze films bestrijken de periode 1861 tot 1865, de vier jaren van de burgeroorlog, en nemen het bioscooppubliek mee op een aangrijpende reis door een land dat in oorlog is met zichzelf, gezien door de ogen van families, vrienden en vijanden die allemaal proberen te bevatten wat het werkelijk betekent om de Verenigde Staten van Amerika te zijn.Groots In de trailer zien we al dat Chapter 1 een verbeelding is van de kolonisatie van het Amerikaanse westen die te veelomvattend is voor één film; dit is dus nog maar het begin van een nieuwe, grootse franchise.
Horizon: An American Saga - Chapter 1 is vanaf 4 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites