logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Netflix pakt binnenkort uit met pikante film met Margot Robbie

'Babylon' van 'La La Land'-regisseur Damien Chazelle komt snel naar de streamingdienst.


  • Jun 27 2024
  • 66
  • 3680 Views
Netflix pakt binnenkort uit met pikante film met Margot Robbie
We rollen bijna juli in en dat betekent dat er zoals bij iedere nieuwe maand een hoop nieuwe films en series op Netflix zullen verschijnen. Een van deze nieuwe titels is Babylon: een Hollywoodextravaganza van La La Land-regisseur Damien Chazelle met onder meer Margot Robbie (Barbie) en Brad Pitt (Bullet Train).Babylon is een ambitieuze film met de nodige sterren. Naast Robbie en Pitt hebben onder meer Diego Calva (Bird Box: Barcelona), Li Jun Li (The Exorcist), Jean Smart (Watchmen) en niemand minder dan Tobey Maguire (Spider-Man) een rol.Het verhaalHollywood houdt enorm van films maken over... Hollywood. Babylon speelt zich af eind jaren twintig, waarin de sterren van de zwijgende films nog volop worden gevierd. De eerste sprekende film staat echter op het punt te verschijnen. En dat heeft gevolgen voor de industrie en zijn sterren. De film volgt de opkomst en ondergang van verschillende personages. Robbie speelt de rol van actrice Nellie LaRoy, een ambitieuze jongedame. Pitt is te zien als Jack Conrad, een bekende filmster. NetflixBabylon wordt omschreven als een bombastische en ambitieuze film vol glitter en glamour. Als kijker kun je wel overweldigd worden door alle chaos. De reacties waren dan ook gemengd. Gelukkig maakt de fantastische cast een hoop goed.
Babylon is vanaf 6 juli op Netflix te bekijken. Een melding ontvangen op deze dag van de streamingdienst? Dat kun je hier regelen door op het alarmbelletje te klikken.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites