logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

4 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan.


  • Jun 26 2024
  • 34
  • 4851 Views
4 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt
Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze vier goede films kun je nu gratis op SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.Mean Girls (2024)Regie: Samantha Jayne en Arturo Perez Jr. | Cast: Angourie Rice, Reneé Rapp, Tina Fey, e.a. | Kijk direct De onlangs uit Afrika geëmigreerde Cady gaat voor het eerst van haar leven naar een Amerikaanse high school. Daar wordt dit buitenbeentje tot haar grote verbazing opgenomen door een kliek van populaire meiden - 'The Plastics' - onder leiding van de bitchy Regina George. Later komen Cady en Regina echter lijnrecht tegenover elkaar te staan en dat komt mede door de knappe Aaron.
Crimson Peak (2015)Regie: Guillermo del Toro | Cast: Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain, e.a. | Kijk direct Edith Cushing is een rijke Amerikaanse schrijfster met helderziende krachten. Tegen haar wil trouwt ze met de charmante maar mysterieuze edelman Thomas Sharpe. Ze verhuist naar zijn gotische landhuis in Engeland. Daar ontmoet ze zijn zonderlinge zus Lucille, nogal een bazig type. Al snel komt Edith erachter dat niets is wat het lijkt in het huis.
Rise of the Guardians (2012)Regie: Peter Ramsey | Cast: Chris Pine, Isla Fisher, Hugh Jackman, e.a. | Kijk direct De duistere boeman Git wil dat angst de wereld regeert. Om hem te stoppen, bundelen de vijf onsterfelijke legendes - Jack Frost, de Paashaas, de Kerstman, de Tandenfee en Klaas Vaak - voor het eerst hun krachten. Samen proberen ze de fantasie en dromen van alle kinderen over heel de wereld te beschermen en het kwaad te overwinnen.
Instant Family (2018)Regie: Sean Anders | Cast: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Merced, e.a. | Kijk direct Pete en Ellie besluiten een gezin stichten met behulp van adoptie. Na de daarvoor benodigde procedure te hebben doorgelopen, neemt het echtpaar de opstandige tiener Lizzy en haar jongere broertje en zusje in huis. Nu is het aan Pete en Ellie om de kneepjes van het ouderschap onder de knie te krijgen, en dat blijkt soms moeilijker te zijn dan gedacht.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image