logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Netflix wakkert een oude vlam aan in de officiƫle trailer van 'Find Me Falling'

De romantische komedie zal op 19 juli beschikbaar zijn om te streamen op Netflix.


  • Jun 26 2024
  • 41
  • 4873 Views
Netflix wakkert een oude vlam aan in de officiƫle trailer van 'Find Me Falling'
Netflix heeft zojuist de officiële [film=https://www.filmtotaal.nl/film/40046]Find Me Falling[/url]-trailer uit de lucht laten vallen voor de nieuwste romantische komedie.De romantische komedie gaat over rockster John Allman (Harry Connick Jr.) die na een geflopt comeback-album besluit om een pauze in zijn carrière te nemen om zijn vonk terug te vinden. De droom van de rockster valt in duigenDe ouder wordende rockster vlucht naar het idyllische Cyprus en trekt in een afgelegen huis op een klif. Hier aangekomen ontdekt hij dat hij zijn droom van onopgemerkt zijn kan vergeten. Zijn nieuwe stekje blijkt namelijk een "zelfmoord-hotspot" te zijn en trekt daardoor veel verschillende ongewenste, wanhopige bezoekers aan.Vallen voor een oude vlamDe oude rockster raakt langzaamaan gewend aan de mensen en cultuur en krijgt ook de kans om opnieuw contact te maken met een oude vlam.
De cast bestaat onder andere uit Agni Scott, Ali Fumiko Whitney, Tony Demetriou, Aggeliki Filippidou, Lea Maleni, Athina Roditou en Clarence Smith. Script, regie en productieDe film is geschreven en geregisseerd door de Zuid-Afrikaans-Cypriotische Stelana Kliris, die het project ook samen met Steven Shapiro en Keith Arnold produceert. Find Me Falling zal op 19 juli beschikbaar zijn om te streamen op Netflix.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image