logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

3 goede misdaadfilms om vanavond te kijken

Heerlijke misdaad: deze drie films mag de liefhebber absoluut niet missen.


  • Jun 25 2024
  • 37
  • 4970 Views
3 goede misdaadfilms om vanavond te kijken
Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films. FilmTotaal heeft vandaag drie films uit het misdaadgenre voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.Once Upon a Time in America (1984)Regie: Sergio Leone | Cast: Robert De Niro, James Woods, Elizabeth McGovern, e.a. | Te zien op: Disney+ New York, jaren 20. Noodles en Max vormen samen met drie anderen een jeugdbende. Tijdens de drooglegging weten ze snel op te klimmen binnen de georganiseerde misdaad. Maar na onderling bedrog en een gruwelijke moordpartij, heeft Noodles genoeg van het gangsterbestaan. Vele jaren later leeft hij een normaal leven, maar door een brief komen de herinneringen aan vroeger weer boven. Hij gaat op zoek naar de schrijver.
Mystic River (2003)Regie: Clint Eastwood | Cast: Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon, e.a. | Te zien op: Prime Video Sean, Dave en Jimmy groeiden samen op in een arbeiderswijk in Boston, maar raakten door een gruwelijk drama van elkaar vervreemd. Vele jaren later ontmoeten de oud-vrienden elkaar weer wanneer de dochter van Jimmy is vermoord. Sean, inmiddels rechercheur, zet alles om de zaak op te lossen. Maar leiden alle aanwijzingen naar Dave. Al snel worden oude wonden opnieuw opengereten.
American Gangster (2007)Regie: Ridley Scott | Cast: Denzel Washington] , Russell Crowe, Chiwetel Ejiofo, e.a. | Te zien op: Prime Video New York, eind jaren zestig. Frank Lucas is de chauffeur van een belangrijke crimineel. Wanneer zijn baas sterft, besluit hij zijn kans te grijpen. Lucas weet met succes een eigen drugsimperium op te bouwen in de wijk Harlem. Door zijn façade van burgerlijkheid verdenkt niemand hem daarvan. De politieagent Richie Roberts, die een streng ethisch besef heeft, doet onderzoek en komt uiteindelijk wel achter de identiteit van de nieuwe drugsbaron.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image