logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Gruwelijke horroriconen krijgen een verrassende Pixar-make-over

Horroriconen Pennywise, Alien, Leatherface en Ghostface krijgen een vriendelijke make-over.


  • Jun 25 2024
  • 34
  • 2748 Views
Gruwelijke horroriconen krijgen een verrassende Pixar-make-over
De horroriconen van Ridley Scotts Alien en Stephen Kings Pennywise zijn niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig hebben ze nu een ware make-over gekregen dankzij AI, waardoor ze een stuk toegankelijker zijn geworden.Hoe eng Freddy Krueger en de angstaanjagende clown Pennywise in de film ook leken, door een slimme Pixar make-over zien ze er echter best vriendelijk uit. Gebruiker The-ai-dreams heeft zijn AI-kunstje toegepast op de horrorfilmiconen en dat levert verrassende nieuwe looks op.TerugkeerHoewel veel van de personages nog een stukje slechtheid behouden, is dit in de nieuwe afbeeldingen teruggebracht tot het niveau van een Disney-schurk. De alien die met een brede grijns van een kopje koffie geniet, ziet er ineens een stuk vriendelijker uit. Sommige personages uit de filmklassiekers zullen echter wel in hun oorspronkelijke, angstaanjagende gedaantes terugkeren. Zo komt er een nieuwe film uit van Fede Alvarez, getiteld Alien: Romulus. De release staat gepland voor 14 augustus. Scream VIIOok Ghostface zal opnieuw naar het witte scherm komen met Neve Campbell. De zevende Scream-film zal een nieuw script krijgen, maar heeft nog geen releasedatum.
Stephen Kings moordlustige clown zal ook binnenkort terugkeren in een prequelserie getiteld Welcome to Derry. Hierin zal Bill Skarsgard opnieuw de gedaante aannemen van de clown.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image