logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Deze scifi-cultklassieker krijgt een grote remake

Deze ietwat vergeten film met Dennis Quaid wordt naar een nieuwe generatie gebracht.


  • Jun 18 2024
  • 31
  • 3968 Views
Deze scifi-cultklassieker krijgt een grote remake
Nu zijn taak als showrunner van het laatste seizoen van Star Trek: Picard een succes is gebleken, heeft schrijver/producent Terry Matalas de projecten voor het uitzoeken.Zijn volgende project is nu echter al bekend. Matalas zal het script schrijven voor de remake van de scifi-cultklassieker Enemy Mine uit 1985.Mens vs. alienHet verhaal is gebaseerd op een boek van scifi-schrijver Barry B. Longyear uit 1979 en gaat over een toekomst waarin de mensheid oorlog voert met reptielachtige aliens.Dennis Quaid en Louis Gossett Jr. speelden in de oorspronkelijke film de respectievelijke rollen van een menselijke en buitenaardse piloot, die samen neerstorten op een verlaten planeet.Onverwachte samenwerkingOndanks dat de twee elkaar niet kunnen luchten of zien, worden ze gedwongen om hun haat jegens elkaar opzij te zetten en samen te werken om te overleven. De film was indertijd zowel kritisch als financieel een flop, maar in de decennia sinds de release heeft Enemy Mine een respectabele schare fans vergaard.Problemen achter de schermenEen interessant feit om te vermelden is dat Richard Loncraine, de oorspronkelijke regisseur, tijdens het filmen werd ontslagen. Wolfgang Petersen (Troy) nam het stokje over, maar moest zeer kostbare reshoots doen.
Voor de remake, waarvan we nog niet weten of het een film of serie betreft, wordt nog gezocht naar een regisseur en hoofdrolspelers.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites