logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

'Bad Boys: Ride or Die' verdient plek in prestigieuze miljardenclub

Ook deze reeks hoort nu bij de meest succesvolle franchises aller tijden dankzij de overtuigende box-office.


  • Jun 16 2024
  • 37
  • 3290 Views
'Bad Boys: Ride or Die' verdient plek in prestigieuze miljardenclub
Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de Bad Boys-franchise. Volgens de beroemde Hollywood-producent Jerry Bruckheimer is een vijfde film een mogelijkheid, maar dan wel alleen als Bad Boys: Ride or Die een succes is. Dat lijkt wel goed te komen.Dankzij het vierde deel is de reeks nu over de magische grens van één miljard dollar heen. Er zijn niet veel franchises die dit kunnen zeggen, maar Bad Boys hoort hier nu dus bij. De vierde film heeft vooralsnog meer dan 80 miljoen dollar opgehaald en ligt wereldwijd al bijna op 150 miljoen dollar.TevredenOndanks de komst van de zeer goed ontvangen Inside Out 2, waardoor de opbrengst misschien langzaam zal teruglopen, mogen Bruckheimer en co. zeker niet klagen over de huidige resultaten Het was namelijk niet een zekerheid of filmfanaten nog trek hadden in Will Smith na zijn beruchte Oscar-klap, maar dat lijkt dus geen gevolgen te hebben. Hoewel critici de blockbuster slechts 67% geven op Rotten Tomatoes, ligt de publieksscore met 97% aanzienlijk hoger.VerhaalMocht je niet weten waar Ride or Die over gaat: de agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett horen via de media dat hun overleden hoofdcommissaris Conrad Howard jarenlang met de drugskartels samenwerkte.
Mike en Marcus geloven dat hij erin is geluisd en willen zijn naam zuiveren. De twee worden nu zelf gezocht door de autoriteiten, maar kunnen zoals altijd op elkaar vertrouwen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites