logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.


  • Jun 16 2024
  • 34
  • 3341 Views
3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.Cast Away (2000)Regie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Helen Hunt, Nick Searcy, e.a. | Kijk direct Chuck Noland, een werknemer van koeriersbedrijf FedEx, heeft een hectisch leven. Daardoor heeft hij weinig tijd voor zijn vriendin. Zijn hectische leven wordt abrupt onderbroken wanneer zijn vliegtuig neerstort in de Grote Oceaan. Hij blijkt de enige overlevende te zijn en strandt op een onbewoond eiland. Daar moet hij vechten om te overleven.
The Fault in our Stars (2014)Regie: Josh Boone | Cast: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Laura Dern, e.a. | Kijk direct Hazel en Gus zijn twee tieners die beiden beschikken over een cynisch gevoel voor humor en een bijzondere kijk op het leven hebben. Hazel is ongeneeslijk ziek en tegen alle verwachtingen in ontmoet ze Gus bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Langzaam maar zeker worden ze verliefd op elkaar. Ze vertrekken samen naar Amsterdam voor een romantisch avontuur.
Memoirs of a Geisha (2005)Regie: Rob Marshall | Cast: Ziyi Zhang, Michelle Yeoh, Gong Li, e.a. | Kijk direct Japan, jaren twintig. De negenjarige Chiyo, de dochter van een arme visser, wordt door haar familie verkocht aan een geishahuis in Kyoto. Daar wordt ze het mikpunt van de grillen van de populaire geisha Hatsumomo, die jaloers is op haar schoonheid. Chiyo weet zich echter tegen haar te verzetten met behulp van de oudere concurrente Mameha. Uiteindelijk groeit Chiyo uit tot de beroemdste geisha van het land.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites