logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Chris Hemsworth geeft zichzelf de schuld van het floppen van 'Thor: Love and Thunder'

Robert Downey Jr. steekt zijn collega een hart onder de riem.


  • May 01 2024
  • 47
  • 4581 Views
Chris Hemsworth geeft zichzelf de schuld van het floppen van 'Thor: Love and Thunder'
Chris Hemsworth maakt al jarenlang een belangrijk deel uit van het MCU. Hij was niet alleen in diverse Avengers-blockbusters te zien, maar kreeg ook genoeg solo-films. De laatste was echter helaas niet het succes waarop hij had gehoopt, iets waar hij zichzelf de schuld van geeft.Thor: Ragnarok in 2017 was een groot succes. Regisseur Taika Waititi mocht dan ook het vervolg voor zijn rekening nemen, genaamd Thor: Love and Thunder, maar deze werd heel wat minder goed onthaald.OntvangstHemsworth zal over niet al te lang te zien zijn in de Mad Max-spin-off, genaamd Furiosa. Om deze in het zonnetje te zetten geeft hij op dit moment de nodige interviews. Tijdens een recent gesprek blikt hij terug op zijn laatste avontuur als Thor. "Achteraf gezien denk ik dat we er te veel komedie in wilden verwerken. Ik zette gewoon een parodie neer van de echte Thor-versie en dat pakte niet echt zo goed uit als gehoopt". Niemand minder dan Robert Downey Jr. is echter diep onder de indruk van Hemsworths tijd bij Marvel.LofZo zei Downey Jr., die recentelijk nog een Oscar won voor Oppenheimer, over zijn superhelden-collega: "Thor is een héél lastig personage om te spelen, maar hij heeft het fantastisch gedaan. Het gaat om een God, maar Chris heeft hem zo neergezet dat ook de kijker zich ermee kan identificeren".
"Chris is, in mijn ogen, de beste Avenger van de hele groep. Hij heeft alles wat je nodig hebt om een superheld te kunnen spelen. Ik ben een grote fan van alles wat hij heeft gedaan en nog steeds doet".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites