logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Deze 15 films zie je vanaf deze week nieuw in de bioscoop

Met deze week onder andere 'Godzilla x Kong' en 'Miller's Girl' met Jenna Ortega.


  • Mar 29 2024
  • 37
  • 3880 Views
Deze 15 films zie je vanaf deze week nieuw in de bioscoop
Onderstaande films zijn vanaf deze week nieuw te bekijken in de Nederlandse bioscopen.Godzilla x Kong: The New Empire (2024)Regie: Adam Wingard | Cast: Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle | Onze recensieNa hun explosieve confrontatie moeten Godzilla en Kong zich herenigen tegen een kolossale, onontdekte dreiging die verborgen is in onze wereld, en hun bestaan ??- en dat van ons - op de proef stelt. Duik verder in de geschiedenis van deze Titanen, hun oorsprong en de mysteries van Skull Island en daarbuiten, en ontdek de mythische strijd die deze buitengewone wezens heeft helpen ontstaan ??en hen voor altijd aan de mensheid heeft gebonden.
Miller's Girl (2024)Regie: Jade Halley Bartlett | Cast: Martin Freeman, Jenna Ortega, Bashir Salahuddin, Gideon Adlon | Onze recensieDe zeventienjarige Cairo Sweet is een begaafde schrijfster. Haar nieuwe schrijfdocent, Jonathan Miller, was vroeger een schrijver, maar is sindsdien zo achteruitgegaan dat hij al jaren geen woord meer heeft geschreven. Miller herkent onmiddellijk hoe getalenteerd Cairo is en de twee beginnen na de lessen met elkaar om te gaan. Hun relatie wordt ingewikkeld wanneer Miller zijn studente een kort verhaal laat schrijven. Cairo stort zich weldra op een verhaal over een leraar die een student tracht te verleiden. Dit resulteert in een reeks gebeurtenissen die Millers carrière kan verwoesten en daarmee ook zijn leven.
Ama Gloria (2023)Regie: Marie Amachoukeli-Barsacq | Cast: Louise Mauroy-Panzani, Ilça Moreno Zego, Abnara Gomes Varela, Fredy Gomes Tavares | Onze recensieDe zesjarige Cleo is dol op haar kindermeisje Gloria die haar sinds haar geboorte heeft opgevoed. Wanneer Gloria dringend huiswaarts in Kaapverdië moet keren om voor haar eigen kinderen te zorgen, laat Cleo haar beloven om elkaar nog een laatste keer te zien. Hierop nodigt Gloria het meisje uit om de zomerperiode samen op het eiland door te brengen.
The Delinquents (2023)Regie: Rodrigo Moreno | Cast: Daniel Elías, Esteban Bigliardi, Margarita Molfino, Germán De Silva | Onze recensieDe bankmedewerkers Morán en Román staan even stil bij het dagelijkse routineuze leventje dat ze leiden. Een van hen denkt hiervoor een oplossing te hebben gevonden, al brengt hem dit op het criminele pad. Wanneer het resulteert in een succes, brengt hij zijn collega op een idee. In hun zoektocht naar een beter bestaan zal hun leven helemaal veranderen.
El Paraiso (2023)Regie: Enrico Maria Artale | Cast: Margarita Rosa de Francisco, Maria del Rosario, Matea Milinkovic, Gabriel Montesi | Onze recensieJulio Cesar is bijna veertig en woont nog steeds bij zijn moeder, een Colombiaanse vrouw met een meeslepende persoonlijkheid. Ze delen bijna alles: een huisje aan de rivier vol herinneringen, het kleine beetje geld dat ze verdienen door voor een plaatselijke drugsdealer te werken, een passie voor salsa- en merengue-avonden... Een bestaan in de marge geleefd met liefde, tegelijkertijd symbiotisch en onderdrukkend, waarvan het precaire evenwicht dreigt te worden ondermijnd door de komst van Ines, een jonge Colombiaanse die net haar eerste reis als cocaïne
Luca (2021)Regie: Enrico Casarosa | Cast: Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Emma Berman, Saverio RaimondoLuca is een jongen die aan de Italiaanse Rivièra woont. Het is zomer en Luca ontmoet een andere jongen die zijn nieuwe beste vriend wordt. Samen beleven ze een hoop mooie avonturen. De jongen brengt echter ook een diepgeworteld geheim met zich mee, want hij is stiekem een zeemonster die in een onderwaterwereld woont. Een onderwaterwereld die zich vlakbij het wateroppervlak bevindt.
Les Indésirables (2023)Regie: Ladj Ly | Cast: Anta Diaw, Alexis Manenti, Aristote Luyindula, Steve Tientcheu | Onze recensieNadat de burgemeester plotseling komt te overlijden, wordt hij opgevolgd door de jonge, idealistische arts Pierre. Deze wil diens beleid voortzetten en de arbeiderswijken opschonen. Haby is van Malinese origine die er in een vervallen flatgebouw woont en in deze buurt is opgegroeid. Ze weigert toe te kijken hoe haar familie hun woonplek moet verlaten.
Asphalt City (2023)Regie: Jean-Stéphane Sauvaire | Cast: Sean Penn, Tye Sheridan, Gbenga Akinnagbe, Michael Pitt | Onze recensieDe jonge verpleger Ollie Cross werkt samen met zijn ervaren collega Gene Rutkovsky. Door hun baan worden ze met de brute realiteit in New York geconfronteerd. Door de hoge misdaadcijfers, de vele daklozen en het druggebruik dient Ollie zijn blik op het leven en de dood te herbekijken.
Bleeding Love (2023)Regie: Emma Westenberg | Cast: Clara McGregor, Ewan McGregor, Devyn McDowell, Vera Bulder | Onze recensieIn een poging om zich na een periode van afwezigheid te herenigen met zijn dochter, neemt een vader haar mee op een roadtrip naar Santa Fe, New Mexico. Onderweg komen ze een aantal interessante personages en obstakels tegen terwijl ze hun relatie proberen op te lossen.
De wereld van Carlijn (2024)Regie: Ariane Greep | De veelbelovende Nederlandse cartograaf Carlijn Kingma laat zich volgen bij de creatie van haar indrukwekkende kunstwerk 'Het Waterwerk van ons Geld', waar ze laat zien hoe onrechtvaardig ons financiële systeem in elkaar zit. In deze intieme documentaire laat filmmaker Ariane Greep een meester aan het werk zien, die kunst gebruikt om complexe en urgente zaken visueel te maken.
Float (2023)Regie: Sherren Lee | Cast: Robbie Amell, Sarah Desjardins, Andrea Bang, Andrew BachelorWaverly dacht dat ze haar toekomst wel had uitgestippeld, ze zou haar medische residentie in Toronto beginnen na een vakantie bij haar ouders in Taipei. Wanneer haar plannen plotseling veranderen, maakt ze een impulsieve omweg naar een klein Canadees stadje waar ze de plaatselijke badmeester Blake ontmoet. Nadat hij haar heeft gered van de bijna verdrinkingsdood op een strandfeest, biedt Blake aan om Waverly te leren zwemmen, en naarmate de lessen vordert, worden de twee onverwacht verliefd.
Autumn and the Black Jaguar (2024)Regie: Gilles de Maistre | Cast: Emily Bett Rickards, Lumi Pollack, Wayne Charles Baker, Paul GreeneTerwijl ze in het regenwoud van de Amazone opgroeide, raakte Autumn Edison bevriend met een verloren jaguarwelp die ze Hope noemt. Wanneer een tragische gebeurtenis Autumn dwingt om Hope achter te laten voor het onbekende New York, droomt ze er al jaren van om terug te gaan naar het regenwoud en haar vriendin. Als ze veertien is en gewend is geraakt aan het leven in de stad, ontdekt Autumn dat haar geboortedorp wordt bedreigd door dierenhandelaren en besluit ze dat ze terug moet naar het Amazonegebied om haar geliefde jaguar te zien. Anja, haar aandoenlijk onhandige biologielerares, probeert haar tevergeefs van dit roekeloze plan af te brengen. Samen met Anja begint Autumn aan een reis om met Hope te herenigen en haar te redden van degenen die het regenwoud en de wilde dieren willen vernietigen.
Liuben (2023)Regie: Venci Kostov | Cast: Dimitar Nikolov, Bojidar Iankov Asenov, Dimitar Banenkin, Stoyan RadevTwintiger Victor, die opgegroeid is in Malagá, keert terug naar zijn geboorteplaats in Bulgarije voor de begrafenis van zijn opa. Daar ontmoet hij Liuben, een zigeunerwees die onder meer de kost verdient door fruit te verkopen. Liubens droom is een kapsalon openen in Duitsland en veel geld verdienen voor zijn vriendin Ilyana, met wie hij een kind verwacht, om zo het gezin te stichten dat hij nooit heeft gehad. Ilyana is echter van plan om, samen met een groep zwangere vrouwen, naar Griekenland te gaan om daar haar baby te verkopen en vervolgens met het geld terug te keren.
Lucy ist jetzt Gangster (2022)Regie: Till Endemann | Cast: Valerie Arnemann, Violetta Arnemann, Franziska Wulf, Kostja UllmannDe 10-jarige Lucy is eigenlijk te goed voor deze wereld. Ze gedraagt ??zich braaf, vriendelijk en perfect in elke situatie. Haar beste vriendin Rima en zijzelf willen met elke kleine actie de wereld een beetje beter maken. Maar dan dreigt het noodlot: Lucy's ouders runnen een ijssalon, en als de dure ijsmachine kapot gaat, dreigt de salon te sluiten. Lucy wil dit koste wat het kost voorkomen. Na lang wikken en wegen ziet ze echter maar één manier om snel aan geld te komen: een bankoverval. Ter voorbereiding op haar grote staatsgreep sluit ze een deal met de klassengangster Tristan. Onder de codenaam 'Operatie Lucyfer' moet hij haar leren gemeen en meedogenloos te zijn. Dus krijgt Lucy les in stelen, liegen, bedriegen en chanteren - en blijkt een ongelooflijk volgzame student te zijn. Lucy herkent zichzelf nauwelijks. Haar transformatie van nerd naar boef zorgt echter voor veel problemen.
Katak: The Brave Beluga (2023)Regie: Christine Dallaire-Dupont, Nicola Lemay | Cast: Robert Naylor, Skyler Clark, Eleanor Noble, Wyatt BowenDe jonge beloega Katak loopt iets achter in zijn ontwikkeling. Terwijl al zijn leeftijdsgenoten allemaal wit zijn geworden, iets wat op hun leeftijd normaal is, blijft Katak grijs. Hierdoor wordt hij wat gepest door zijn leeftijdsgenoten. Hij wil bewijzen dat hij wel degelijk volwassen is. Daarom vertrekt hij op een spannende reis naar het Grote Noorden om de laatste wens van zijn oma in vervulling te laten gaan. Hij gaat op zoek naar zijn opa die hij nooit gekend heeft. Onderweg in de grote oceaan komt hij gevaar tegen en maakt hij onverwachte vriendschappen. Hij bewijst dat je dapper kunt zijn ongeacht hoe groot je bent.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites