logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Sydney Sweeney legt uit waarom zij tekende voor de mega flop 'Madame Web'

De actrice komt met een heel wat netter antwoord dan haar collega Dakota Johnson.


  • Mar 19 2024
  • 59
  • 2878 Views
Sydney Sweeney legt uit waarom zij tekende voor de mega flop 'Madame Web'
Gisteren kwam er nog een artikel langs over Sweeney, vanwege bepaalde 'kiekjes' die de ronde doen en je computer kunnen laten crashen. Vandaag komt ze weer langs in het nieuws, maar dan wel vanwege de mega-flop Madame Web.Marvel mag dan wel alle Spider-Man-films maken, Sony maakt de nodige blockbusters rondom diverse personages zoals Venom en Morbius. Helaas pakken deze verre van overtuigend uit. Madame Web was ook een behoorlijke misser.OntvangstNiet alleen scoort de film overal behoorlijk teleurstellende punten, ook aan de box-office wist de blockbuster absoluut niet te overtuigen. Sony lijdt dan ook vele tientallen miljoenen dollars verlies. Toch deden er de nodige grote sterren mee aan de film. Zo was de hoofdrol weggelegd voor Dakota Johnson, voornamelijk bekend van de Fifty Shades of Grey-films. De actrice heeft echter al vaker uitgehaald naar haar eigen film, iets dat Sony niet bepaald apprecieert. Nu laat Sweeney zich er ook over uit.ReactieRecentelijk zei Sweeney nog dat zij werd gecast en gewoon het werk deed dat van haar gevraagd werd. Nu komt ze met iets meer details: "Deze film permitteert mij om hier op door te kunnen bouwen. Ik heb nu een overeenstemming met Sony om samen te kunnen werken".
"Zonder 'Madame Web' had ik niet alle contacten kunnen leggen die ik nu heb. Alles wat ik doe in mijn carrière is niet voor een enkel verhaal, maar een strategisch besluit. Dit heeft me geholpen films te kunnen en mogen maken zoals 'Anyone But You' en 'Barbarella'".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites