logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Deze facehugger loopt mee achter de schermen van 'Alien: Romulus'

Fede Álvarez laat in een video zien dat iets griezelig realistisch zich een weg baant op de vloer van de set


  • Apr 27 2024
  • 39
  • 3972 Views
Deze facehugger loopt mee achter de schermen van 'Alien: Romulus'
Filmmaker Fede Álvarez maakt Alien-fans enthousiast met een griezelig realistische video van achter de schermen van Alien: Romulus.De video, speciaal gedeeld door de filmmaker voor 'Alien Day', laat een verontrustende rekwisiet zien, dat zich een weg baant op de vloer van de set. Favoriete speeltje"Afgelopen zomer met mijn favoriete speeltje spelen op de set van #AlienRomulus . RC Facehugger gemaakt door het geweldige team van @wetaworkshop Fijne #AlienDay allemaal," schreef Álvarez onder de video. In een eerder interview met The Hollywood Reporter vertelde de Alien: Romulus-regisseur dat hij wilde dat de film net zo voelt als de eerste films uit de franchise. Lees hier meer.Elk wezen gebouwd"Ik heb een obsessie met het werken zonder groene schermen, dus hebben we elk wezen en elke set gebouwd," aldus de filmmaker.
De facehugger sprong voor het eerst tevoorschijn in Alien uit 1979. Het wezen was destijds gemaakt van de darm van een schaap.Kiekeboe!In 1986 sprong het monster, of beter gezegd de monsters, voor de tweede keer uit het ei. Volgens special effects supervisor Stan Winston waren er rond de 15 Facehugger-rekwisieten gemaakt voor Aliens.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites